Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 03, 2016

Ξεκινάνε οι έρευνες κατά του DEB ύστερα από την μήνυση της Χρυσής Αυγής: Στην αστυνομία για εξηγήσεις ο πρόεδρος του τουρκοκόμματος


Ξεκινάνε οι έρευνες κατά του DEB ύστερα από την μήνυση της Χρυσής Αυγής: Στην αστυνομία για εξηγήσεις ο πρόεδρος του τουρκοκόμματος

Στις 24 Ιουλίου το κόμμα DEB είχε αναγγείλλει την πραγματοποίηση πορείας στο κέντρο της Κομοτηνής. Άμεση υπήρξε η αντίδραση της Χρυσής Αυγής, οι εκπρόσωποι της οποίας έσπευσαν και κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για την προφανή παράβαση των νόμων από αυτή την πορεία, αλλά και την διασάλευση της κοινής ειρήνης από την πραγματοποίησή της.
Τελικώς, η πορεία αυτή,  παρά τις πολιτικές πιέσεις συριζαίων και λοιπών ανθελλήνων πολιτικάντηδων πραγματοποιήθηκε, αλλά με ελάχιστο κόσμο και όχι στην έκταση που είχε σχεδιαστεί. Εν τέλει οι πράκτορες του προξενείου περιορίστηκαν σε.....
μία πορεία 500 μέτρων και αποχώρησαν, αφού είδαν και την αντίδραση των κατοίκων της περιοχής.
Αυτές τις ημέρες, όμως, ξεκίνησε η διερεύνηση της υποθέσεως και ο πρόεδρος του DEB αναγκάστηκε να προβεί σε κατάθεση επί των τεκταινομένων. Η εξέλιξη αυτή, μάλιστα, δυσαρέστησε πολύ τους πρακτορίσκους, που είχαν συνηθίσει το πολιτικό κατεστημένο στη χώρα μας να τους υπηρετεί, με αποτέλεσμα ο «Ντενκτάς της Θράκης», όπως τον έλεγε ο Μέτε να βγάλει και σχετικό δελτίο τύπου, όπου και πάλι κάνει λόγο για «τούρκους» αναφερόμενος στους Έλληνες μουσουλμάνους.
Εμείς από την πλευρά μας και ασχέτως της εξελίξεως της υπόθεσης να του θυμίσουμε ότι στην Ελλάδα, βάσει συνθηκών και αβάσταχτης – γι’ αυτόν – πραγματικότητας, υπάρχει μουσουλμανική μειονότητα και όχι τουρκική. Όποιος αισθάνεται τούρκος να πάει στην τουρκία.
Ας δώσουμε και το δελτίο τύπου του DEB στη δημοσιότητα, να το λάβει υπόψη του ο αρμόδιος εισαγγελέας:
"Στις 24 Ιουλίου, μετά από 28 χρόνια πραγματοποιήσαμε μια Πορεία Διεκδίκησης Δικαιωμάτων. Ευχαριστώ εκ βάθους καρδιάς τους πολιτικούς, τους προέδρους και τις ηγεσίες φορέων και συλλόγων και που στήριξαν την πορεία και ιδιαίτερα τους περίπου 3 χιλιάδες Τούρκους της Δυτικής Θράκης, οι οποίοι από κάθε γωνιά της Θράκης και παρά τις ειδήσεις εκφοβισμού, μετείχαν στην πορεία.
Η προσπάθεια να προβληθεί πως η συμμετοχή σε αυτή την πορεία ήταν μικρότερη από ότι όντως ήταν, η διασπορά αβάσιμων πληροφοριών και η προσπάθεια υποτίμησης, αποτελούν ενδείξεις πως αυτή η Πορεία Διεκδίκησης Δικαιωμάτων έφτασε στον στόχο της.
Μετά από πολλά χρόνια οι άνθρωποι μας μπροστά στο κτίριο της παλιάς νομαρχίας , κραύγασαν πως δεν είναι ευχαριστημένοι από την παρούσα κατάσταση, ζήτησαν τα δικαιώματα τους που προέρχονται από την συνθήκη της Λωζάννης και δεν τους δίνονται και είπαν πως επιθυμούνε να ζούνε σε αυτή την χώρα σαν ισότιμοι πολίτες. Επιθυμώ να κοινοποιήσω πως αυτές οι κραυγές θα συνεχιστούνε μέχρι την απόδοση των δικαιωμάτων μας, σήμερα στην Κομοτηνή, αύριο στην πλατεία Συντάγματος και μετά στις Βρυξέλλες. Σε αυτό το σημείο είμαστε πολύ αποφασισμένοι.
Οι μέσω διαφόρων οδών προσπάθειες να μας εκφοβίσουν, είναι μάταιες. Σήμερα υπέβαλλα στην αστυνομία Ροδόπης την γραπτή μου κατάθεση σχετικά με την μήνυση που υπέβαλλε το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Όπως φάνηκε και στην πορεία μας, στα αιτήματα της πιο αθώας μειονότητας στον κόσμο θα πρέπει να υπάρξουν ευήκοα ώτα και να ανοίξουν το συντομότερο οι πύλες του διαλόγου.
Στον αξιότιμο λαό μας και στην πολύτιμη κοινή γνώμη, δηλώνω πως εμείς ως κόμμα DEB θα συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα διεκδίκησης δικαιωμάτων μέχρι αυτά να δοθούνε και ότι εάν θα χρειαστεί να πληρωθεί και κάποιο τίμημα για αυτόν τον αγώνα, εγώ ο Γενικός Πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς, είμαι έτοιμος να το πληρώσω."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών