Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 16, 2016

Όσα δεν έδειξε η ΕΡΤ - Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή δεν θα μείνει για 40 χρόνια στο 10%, πολύ σύντομα θα ανεβούμε πολύ παραπάνω

Το πιο σημαντικό κομμάτι της χθεσινής συνέντευξης Τύπου του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στην 81η ΔΕΘ ήταν αυτό που δεν έδειξε η ΕΡΤ, καθώς διέκοψε την μετάδοση 4 λεπτά πριν την ολοκλήρωσή της.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποιες υποχωρήσεις θα μπορούσε να κάνει η Χρυσή Αυγή για να συμμετάσχει σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση...
απάντησε ευθαρσώς: "Δεν εκποιούμε τίποτα, δεν παραχωρούμε ούτε χιλιοστό από αυτά που πιστεύουμε. Σε καμία περίπτωση για ένα κόκκαλο της εξουσίας δεν πρόκειται να αλλάξουμε! Θα μείνουμε αυτοί που είμαστε!".

Και συνέχισε καταχειροκροτούμενος: "Από τις ευρωεκλογές του 2014 μέχρι τις τελευταίες εκλογές που έγιναν τον Σεπτέμβριο του 2015 η Χρυσή Αυγή έρχεται σταθερά τρίτο κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ επί 40 χρόνια ήταν στο 4%. Εγώ σας διαβεβαιώ ότι δεν θα είμαστε επί 40 χρόνια στο 10%. Πολύ συντομότερα θα είμαστε πολύ παραπάνω!"


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών