Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 16, 2016

Επίσκεψη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Ρώσικο περίπτερο στην 81η ΔΕΘ - Φωτορεπορτάζ

Το Ρώσικο περίπτερο στην 81η ΔΕΘ επισκέφτηκε ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, αμέσως μετά τη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους του ηλεκτρονικού κι έντυπου Τύπου.

Μέσα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής καλωσόρισαν οι εκπρόσωποι και ο υπεύθυνος του Ελληνορωσικού επιχειρηματικού φόρουμ που στεγάζεται εντός του περιπτέρου, με τον οποίο είχε τη δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις γύρω από μείζονα οικονομικά, εθνικά και...
στρατιωτικά θέματα.


 

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά πως η Ρωσία αποτελεί φυσικό σύμμαχο της Ελλάδος και πως τα όποια εμπόδια στην διεύρυνση μιας ευρύτερης συμμαχίας ανάμεσα στα δύο κράτη αποτελούν κινήσεις πανικού από τους υποτακτικούς του ΝΑΤΟ και των διεθνών τοκογλύφων.



Τόνισε επίσης πως η κίνηση της ανακήρυξης της Ρωσίας σε τιμώμενη χώρα από τη ΔΕΘ είναι κίνηση ξεκάθαρα υποκριτική, αφού η συγκυβέρνηση του μνημονίου συνεχίζει να στηρίζει τις κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας, καταστρέφοντας τόσο την εγχώρια οικονομία όσο και τις καλές διπλωματικές μας σχέσεις.



Όμως, την ώρα που τα παπαγαλάκια και οι νταβατζήδες της ενημέρωσης φιμώνουν παράνομα την Χρυσή Αυγή, αυτή κερδίζει την αναγνώριση σοβαρών κρατών με σοβαρές ηγεσίες που αντιλαμβάνονται πως μία συμμαχία με την Ελλάδα θα μπορέσει να γίνει πράξη όταν η Ελλάδα κυβερνηθεί από μία στιβαρή εθνική ηγεσία.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών