Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 10, 2016

Άσχημα τα μαντάτα για τους διεθνείς αφέντες: Οι μισοί Ευρωπαίοι είναι εθνικιστές και... ρατσιστές!

Γράφει ο Αντίοχος

Μεγάλη έρευνα σε δέκα ευρωπαϊκές χώρες (μη συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδος) πραγματοποίησε το βρετανικό Ινστιτούτο “YouGov”, την οποία δημοσιεύει η γερμανική καθεστωτική εφημερίδα Die Zeit και προκαλεί απανωτά… εγκεφαλικά στους παγκόσμιους αφέντες. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ερεύνης, σχεδόν οι μισοί πολίτες σε δώδεκα ευρωπαϊκές χώρες συμμερίζονται...
«λαϊκιστικές, εθνικιστικές και ξενοφοβικές απόψεις» – όπως χαρακτηρίζονται από τα τσιράκια των παγκόσμιων αφεντικών, η πίστη στην πατρίδα, στην θρησκεία, στην οικογένεια και τις παραδόσεις!

Με τέτοιου είδους υγιείς απόψεις, συντάσσεται το 82% των ερωτηθέντων στη Ρουμανία, το 78% στην Πολωνία, το 63% στην Γαλλία, το 48% στην Μεγάλη Βρετανία το 48%, το 47% στην Ιταλία, κ.ο.κ. Μόνο στην Γερμανία το ποσοστό είναι-συγκριτικά με τις άλλες- μόνο 18% – κάτι που είναι λογικότατο, αν λάβουμε υπόψιν μας την πλύση εγκεφάλου που υφίστανται οι Γερμανοί από το 1945 ως τα σήμερα.

Τρέμετε παγκόσμιοι εξουσιαστές! Έρχεται το τέλος της βασιλείας σας και τώρα βρισκόμαστε στην αρχή αυτού του τέλους! Καλή συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών