Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 10, 2016

Με την αστυνομία μπήκαν τα «προσφυγόπουλα» σε σχολείο της Θεσσαλονίκης

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: «Αλληλέγγυοι» και εξουσία, χέρι-χέρι.

Αλλού επιστρατεύουν τους παρακρατικούς τους, κι αλλού την Αστυνομία, οι τουρλοκώληδες της Μέρκελ και του Σόρος, για να επιβάλλουν την «εκπαίδευση» των «προσφυγόπουλων» στα σχολεία των παιδιών μας, που τα έχει πληρώσει με το αίμα και τον ιδρώτα του ο Έλληνας φορολογούμενος!
 
Έτσι, στο σχολείο του Προφήτη Θεσσαλονίκης, τα 41 «προσφυγόπουλα» εισέβαλλαν στο δημοτικό σχολείο μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας, που απομάκρυνε...
τους Έλληνες γονείς που είχαν κλείσει νωρίτερα την πόρτα του σχολείου με λουκέτο, ζητώντας να μεταφερθούν τα «προσφυγόπουλα» σε σχολείο στην Νυμφόπετρα, που είναι κλειστό.

Αλλά, όπως δήλωσε ο επί της… υποδοχής των προσκεκλημένων της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των εδώ τσάτσων της (Τσίπρα και Καμμένου) Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ανανιάδης: «Ζητάνε τα παιδιά να μεταφερθούν σε σχολείο στη Νυμφόπετρα, το οποίο είναι κλειστό. Τα προσφυγόπουλα πρέπει να ενταχθούν σε σχολεία που λειτουργούν».

Γιατί σε σχολεία που λειτουργούν κι όχι σε άλλα που είναι κλειστά – στα οποία αν πάνε τα «προσφυγόπουλα» κανείς δεν πρόκειται να αντιδράσει; Για να κατεβάσουν οι αντίχριστοι τις εικόνες του Χριστού, της Παναγίας και των Αγίων, για να μην… προσβάλλεται η θρησκευτική συνείδηση των «προσφυγόπουλων».

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών