Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 26, 2016

«Καθημερινή»: Στις επόμενες εκλογές το δίλημμα της αριστεράς θα είναι: “Ή μαζί μας ή Χρυσαυγίτες!”

Ο αρθρογράφος της «Καθημερινής» Τάκης Θεοδωρόπουλος δημοσίευσε στο φύλλο της Παρασκευής κείμενο με τον χαρακτηριστικό τίτλο «’Η μαζί μας ή Χρυσαυγίτες».

Όλο το «ζουμί», του κειμένου του Θεοδωρόπουλου βρίσκεται στην τελευταία παράγραφο του, όπου σημειώνει τα εξής: «Το μεταναστευτικό ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει να ξαναγίνει το μείζον πρόβλημα της Ελλάδας. Και οι νέοι πληθυσμοί που θα έρθουν, θα συναντήσουν τους ήδη εξαγριωμένους ομοιοπαθείς τους, οι οποίοι θα λειτουργήσουν ως εύφλεκτη ύλη. Όπως είναι εύφλεκτη ύλη για τη Χρυσή Αυγή...
οι εξαγριωμένοι ντόπιοι. Ο Επιτυχημένος [Μουζάλας] και οι λοιποί εκμεταλλεύονται την ανικανότητά τους για να οδηγήσουν και τους ντόπιους πληθυσμούς στην Ακροδεξιά. Αυτό θα είναι το δίλημμα της Αριστεράς στις επόμενες εκλογές. “Ή μαζί μας ή Χρυσαυγίτες”».

Εγκρίνουμε και επαυξάνουμε το σκεπτικό του Θεοδωρόπουλου για το «δίλημμα της Αριστεράς στις επόμενες εκλογές». “Ή μαζί μας ή Χρυσαυγίτες”». Η επαύξηση βρίσκεται στο ότι το δίλημμα αυτό δεν περιορίζεται μόνο στον χώρο της Αριστεράς, αλλά επεκτείνεται σ΄όλο το φάσμα του «συνταγματικού τόξου».

Όλες οι κομματικές πτυχές του έχουν περίπου την ίδια άποψη για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, η οποία βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με την θέση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, που εκφράζεται ξεκάθαρα μόνο από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Γι΄ αυτό και στις επόμενες εκλογές οι επιπτώσεις αυτού του διλήμματος θα αποτελέσουν μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη για το πολιτικό κατεστημένο και έναν θρίαμβο για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών