Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 26, 2016

Διαρκώς αυξανόμενες οι διαρροές ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ προς τη Χρυσή Αυγή

Η μαζική ροή της "αδιευκρίνιστης ψήφου" προς την Χρυσή Αυγή τρομοκρατεί το σύστημα

Μια ενδιαφέρουσα πολιτική ανάλυση από την εφημερίδα "Παραπολιτικά" με τίτλο "Μαζική φυγή από ΣΥΡΙΖΑ" αποκαλύπτει τον τρόμο του συστήματος για την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και πώς αυτή θα αποτυπωθεί στις επόμενες εκλογές.

Το Brexit, ο θρίαμβος του Τραμπ και η επερχόμενη νίκη των Εθνικιστών σε Γαλλία και Αυστρία...
έχει τρομοκρατήσει το παγκόσμιο σύστημα που βλέπει ότι η προπαγάνδα του και οι στημένες δημοσκοπήσεις δεν φέρνουν αποτέλεσμα. Οι λαοί επιθυμώντας μια πραγματική αλλαγή και απαλλαγή από τους παγκόσμιους τοκογλύφους ρέπουν μαζικά προς την αντισυστημική ψήφο.



Αυτό έχει πανικοβάλει και το εγχώριο σάπιο καθεστώς διαπλεκόμενων νταβατζήδων και πολιτικάντηδων που αντιλαμβάνονται πια καθαρά την σιωπηρή πλειοψηφία να κινεί το έδαφος κάτω από τα πόδια τους! Οι αναλύσεις των δημοσκοπήσεων, λοιπόν, πέρα από το πασιφανές, την ολοκληρωτική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφουν και την αδυναμία της ψευτοδεξιάς ΝΔ να αποκομίσει οποιοδήποτε όφελος.

Παράλληλα, αποκαλύπτεται πως οι μεγάλες μάζες των Ελλήνων ψηφοφόρων κατατάσσονται στην τεράστια δεξαμενή της "αδιευκρίνιστης ψήφου" και η επιλογή τους θα φανερωθεί το βράδυ των εκλογών. Αυτό που έχει προκαλέσει πανικό στο σύστημα είναι το γεγονός ότι είναι ότι αυτή η τεράστια μερίδα ψηφοφόρων καταλογίζει τις ίδιες ευθύνες για την κατάντια της χώρας από τα μνημόνια και την λαθρομετανάστευση και στον ΣΥΡΙΖΑ και στην ΝΔ!


Επίσης, δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν αντισυστημικά, άρα την μοναδική αντισυστημική πολιτική δύναμη στην Χώρα, την Χρυσή Αυγή!

Όπως πολύ εύγλωττα σημειώνει ο αρθρογράφος: "Οι διαρροές προς την Χρυσή Αυγή υπολογίζεται ότι δεν είναι μόνο απευθείας μετακινήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποτύπωσε και η εταιρεία Marc, αλλά και από την δεξαμενή της αδιευκρίνιστης ψήφου και όσων επιθυμούν να ψηφίσουν αντισυστημικά.
Που σημαίνει ότι, μολονότι είναι εξοργισμένοι με τον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούν μέρος του συστήματος και την ΝΔ και επομένως προτιμούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας τα άκρα".

Η Χρυσή Αυγή λοιπόν δεν αποκομίζει την λαϊκή οργή μόνο από την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά συλλήβδην από την κατάρρευση του μνημονιακού τόξου.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών