Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2016

Πώς αποκλείστηκαν οι πολιτικοί αρχηγοί από το γεύμα με τον Ομπάμα! - Όλο το παρασκήνιο

Γράφει ο Αντίοχος

Το καθιερωμένο επίσημο γεύμα θα παραθέσουν σήμερα στις 7.30 μ.μ. στον αφέντη τους, ο πρόεδρος της “δημοκρατίας” τους και ο mister Tsipras, στο Προεδρικό Μέγαρο. Και ως είθισται, στο γεύμα έχουν κληθεί περί τα 120-130 άτομα, άνευ συζύγων –λόγω του ότι ο Ομπάμα έχει έρθει στην Ελλάδα χωρίς την σύζυγό του. Μπέρδεμα έγινε με τους καλεσμένους, καθώς αντί του φυσιολογικού να κληθούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, προσκλήθηκε μόνον ο Κούλης!

Γιατί άραγε, ενώ οι «διαρροές» (π.χ. στο καθεστωτικό «Βήμα») ανέφεραν πως «θα προσκληθούν, μου λένε (ίσως σήμερα ή αύριο), και όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, πλην βεβαίως του Μιχαλολιάκου»;

Προφανώς, η εξαίρεση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής έγινε κατόπιν σχετικής συμφωνίας των δύο πλευρών –των σάπιων και της πρεσβείας, καθότι ο Αρχηγός μας είναι…
«κόκκινο πανί» και για τις δύο πλευρές. Από κει και πέρα, μάλλον οι σάπιοι το ξανασκέφτηκαν, και προκειμένου να υπάρξει μια ακόμα απόδειξη για το ποιον πραγματικά φοβούνται και τον αποκλείουν από παντού, σοφίστηκαν να αποκλείσουν και τους υπολοίπους, ελπίζοντας στην… κατανόησή τους. Και μέχρι στιγμής, όλοι φαίνεται πως έδειξαν κατανόηση, εκτός του προέδρου Βασίλη, που μια ζωή… ονειρευόταν το μεγαλείο της στιγμής, αλλά του το… χάλασαν οι σκοπιμότητες!

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες μας, τον αποκλεισμό όλων των υπολοίπων –πλην Κούλη- ζήτησε επιτακτικά και ο αρχικουκουές Κουτσούμπας, διαμηνύοντας ότι θα εκτεθεί ο ίδιος και το ΚΚΕ, αν κληθεί αυτός –που δημοσίως το παίζει «αντιαμερικανός»- και όχι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής.
Όπως καταλαβαίνετε, μετά απ’ αυτή την παρέμβαση δεν υπήρξε η παραμικρή αμφιβολία για την ορθότητα του αποκλεισμού, διότι –ως γνωστόν- όταν το… τιμημένο κουκουέ απαιτεί κάτι, κάθονται όλοι… σούζα!

(ΥΓ): Και βέβαια, ακόμα κι αν τον καλούσαν, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δε θα περνούσε ούτε απ’ έξω…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών