Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 14, 2016

Έρευνα για τους (κρατικοδίαιτους) συνέδρους του ΣΥΡΙΖΑ: Το 47,1% δηλώνουν ακροαριστεροί - εξ' αυτών 27,3% κομμουνιστές και 19,8% «αντιεξουσιαστές»

Γράφει ο Αντίοχος

Μεγάλη έρευνα, που έγινε μέσω διαδικτυακού ερωτηματολογίου, για την «ταυτότητα» των συνέδρων του ΣΥΡΙΖΑ κατά το πρόσφατο συνέδριό του, παρουσίασε σε εκτενές αφιέρωμά της η «Αυγή», με τίτλο «Πολύχρωμος, αριστερός και κινηματικός ο κόσμος των μελών του ΣΥΡΙΖΑ».

Σύμφωνα μ’ αυτό, η πλειοψηφία των συνέδρων αυτοπροσδιορίζονται...
  ακροαριστεροί (47,1%), εκ των οποίων, ότι είναι κομμουνιστές δηλώνει το 27,3% και «αντιεξουσιαστές» το 19,8% – «είμαστε οι αντιεξουσιαστές στην εξουσία», όπως έλεγε κάποτε και ο ανεκδιήγητος Jeffrey!

Μια άλλη ενδιαφέρουσα ερώτηση ήταν σχετικά με τα κόμματα που αισθάνονται πως είναι πλησιέστερα στο δικό τους. Έτσι, πλησιέστερα κόμματα κατά την πλειοψηφία των συριζαίων είναι -κατά σειράν- η ΑΝΤΑΡCIA, το ΚΚΕ, οι Λαφαζανίστας και οι ψεκασμένοι, ενώ το πιο… μακρινό θεωρούν φυσικά την Χρυσή Αυγή. Κρίμα που δεν υπήρχαν στο ερωτηματολόγιο και οι τρομοκρατικές οργανώσεις, για να… θριαμβεύσουν στις προτιμήσεις των συνέδρων οι «Πυρήνες της Φωτιάς»…

Υπήρξαν βεβαίως κι άλλες ερωτήσεις, για τις… «αλληλέγγυες» και τις… «κινηματικές» τους δραστηριότητες, αλλά… έλλειπε η πιο σπουδαία: αυτή που αφορά τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Ίσως, διότι τα… ευκόλως εννοούμενα, παραλείπονται. Ήτοι, κανένας άνεργος, ελάχιστοι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα και οι υπόλοιποι –με… σταλινικά ποσοστά, που τους αρέσουν- δημόσιοι υπάλληλοι και κάθε λογής κρατικοδίαιτοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών