Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 03, 2016

Ο παρακρατικός «Ρουβίκωνας» καλεί σε «μαχητική» υποδοχή του Ομπάμα... Σιγά συντρόφια μη σας φύγει κανας πόντος από το καλσόν!

Γράφει ο Αντίοχος

Έχουμε εξηγήσει πολλές φορές πως παίζεται το παιχνίδι της αριστεράς στην Ελλάδα. Κατ’ αρχάς, είναι όλοι ίδιοι (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡCIA και CIA…) παρά το γεγονός ότι εμφανίζονται με διαφορετικές ταμπέλες και με (δήθεν) διαφορετική οπτική και φρασεολογία. Κι από τη στιγμή που ένα κομμάτι της αριστερής συμμορίας βρίσκεται στην κυβέρνηση, όλα τα υπόλοιπα έχουν την υποχρέωση να «καλύψουν» το χώρο της αντιπολίτευσης – για να μην τον καλύψουν άλλοι.

Έτσι, βλέπουμε πολλά συντρόφια να παριστάνουν ότι… έπεσαν από τα σύννεφα, με την αμερικανική στροφή του mister Tsipra. Λες και στα τέλη του 2012 που είχε πάει...
για μια ολόκληρη βδομάδα στην Αμέρικα, καλεσμένος των «Ινστιτούτων» (παραρτημάτων της CIA και του βαθέως κράτους…) Brookings και Levy, είχε πάει για να κολλήσει… μπρίκια.

Στα πλαίσια αυτά, λοιπόν, τα παρακρατικά συντρόφια του «Ρουβίκωνα» καλούν σε «μαχητική»     υποδοχή του Μπάρακ Ομπάμα, κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα στις 15-16 Νοεμβρίου. Για να μονοπωλεί η αριστερά και τον αμερικανισμό αλλά και τον αντιαμερικανισμό και να’ ναι όλοι… ευχαριστημένοι!

Σιγά συντρόφια να μη σας φύγει κάνας πόντος από το… καλτσόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών