Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 03, 2016

Έτσουξε τον ΣΚΑΙ το ανάθεμα του υπερήφανου Έλληνα ιερέα - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ολόκληρο σύστημα από τα πληρωμένα παπαγαλάκια του διαδικτύου και των τουρκοκάναλων εξαπέλυσαν επίθεση στον περήφανο Έλληνα ιερέα που τέλεσε στο Νέο Ηράκλειο το τρισάγιο στην Μνήμη του Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Ο εκλεκτός κληρικός αφού προσευχήθηκε υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Αθάνατων Συναγωνιστών μας, με δικιά του ευθύνη όπως δήλωσε, αναθεμάτισε αυτούς που εντός και εκτός της Πατρίδας μας, πολιτικούς, δημοσιογράφους και άλλους, καλλιεργούν μίσος ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα ιερά και όσια της φυλής μας, καθώς και τους άνανδρους φονιάδες της Πατρίδας μας. Γιατί λοιπόν ενοχλήθηκαν οι δημοσιογράφοι με το ανάθεμα του ιερέα; Αναγνώρισαν μήπως στον εαυτό τους τους προδότες της Ελλάδας;

Δείτε το βίντεο...

3 σχόλια:

  1. To Sky των εβραιόδουλων Αλαφούζων λειτουργεί κυρίως με προσωπικό προερχόμενο από το ΚΚΕ και τις διασπάσεις του. Τώρα γενικός διευθυντής ειδήσεων είναι ο Σταμάτης Μαλέλης, ταραχοποιός κομμουνιστής της δεκαετίας των ΄80. Επέστρεψε στο Sky από αντίστοιχη θέση στο Star του, κατά δήλωσιν του, κομμουνιστού Βαρδή Βαρδηνογιάννη. Στο Sky επέστρεψε και ο κομμουνιστής Τάσος Τέλλογλου μετά βραχεία παραμονή στο τουρκοκάναλο του Star. Η Ιωάννα Μάνδρου μετεκόμισε στο Sky από τον ΔΟΛ. Κι΄αυτή όπως και οι Τέλλογλου,Ευαγγελάτος, Ελένη Καλογεροπούλου,ο μαοϊκός Σταύρος Λυγερός, ο Νίκος Τσαγκρής κλπ νεαροί κομμουνισταί του 1986,που επάνδρωσαν την εφημερίδα ΠΡΩΤΗ κοινή έκδοση των ΚΚΕεξ. και ΚΚΕεσωτ. με φερόμενο ιδιοκτήτη τον Καλογρίτσα! Και ο κνίτης Δήμος Βερύκιος ξεκίνησε από το πρώτο T/V Sky των Αλαφούζων το 1993, αφίνοντας τον Ριζοσπάστη, συνεχίζοντας το 1997 με τον νέο ιδιοκτήτη Κοντομηνά, που το μετονόμασε σε AΛΦΑ.
    Σήμερα γεν. διευθυντής του Sky είναι ό Κώστας Κυμπουρόπουλος, που πέρασε από όλα τα έντυπα του ΚουΚουέ, Οδηγητή μέχρι Ριζοσπάστη και 902, έφθασε διευθύνων σύμβουλος στον ANTENNA του εκ παραπετάσματος προερχομένου ...εφοπλιστή Μίνου Κυριακού , πριν μετακομίσει στό άντρο σιωνιστικής προπαγάνδας της οικογενείας Αλαφούζου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντυπωσιακές οι πληροφορίες του Ανώνυμου στις 2:31 μ.μ. Δηλαδή, με δυό λόγια, όλοι οι κομμουνιστές έγιναν παρέα με τους καπιταλιστές για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους Έλληνες.
    Η αριστερά πέταξε στην άκρη την Ελληνική (γενικότερα τη λευκή) χαμηλή και μεσαία τάξη και αγγάλιασε τους λαθρομετανάστες, ακριβώς όπως θέλουν οι καπιταλιστές. Προφανώς, η μόνη παρηγοριά που μπορούν να βρουν οι φερόμενοι ως "αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι" είναι στην αγκαλιά των αφεντικών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών