Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 16, 2016

«Αυγή»: Από τον Στάλιν στον...Ομπάμα!

Από το «Εμπρός στη σορό του μεγάλου νεκρού» (στο άκουσμα του θανάτου του «πατερούλη» τους, του Στάλιν), στο σημερινό τετρασέλιδο αφιέρωμα στην επίσκεψη Ομπάμα, με τίτλο «Η Αθήνα στο επίκεντρο» και υπέρτιτλο «Ιστορική επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα».
 
Αυτή είναι η «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ! Αυτοί είναι οι...
αμερικανοκομμουνιστές! Θαυμάστε τους και φτύστε τους – για να μην τους… ματιάσετε!

(ΥΓ): Μη μασάτε! Έτσι είναι όλα τα κομμούνια! Και μην απορήσετε αν μετά από 5-10 χρόνια δείτε κάποιους απ’ αυτούς που σήμερα θα κραυγάζουν για τους «φονιάδες των λαών» στους δρόμους της Αθήνας, να υποδέχονται τον τότε «Ομπάμα»…

1 σχόλιο:

  1. Ο Μπάρακ Χουσεῒν Ομπάμα είχε προεπιλεγεί από τους Αμερικανοεβραίους ως ένας εκ των πιθανών εγχρώμων υποψηφίων προέδρων των ΗΠΑ,όταν απεφάσισαν να εκλέξουν μαύρο για την προεδρία.
    Σε ηλικία 27 ετών τον εισήγαγον παρατύπως εις την Νομική Σχολή του Χάρβαρντ, όταν κατά την θήτευση του σε κολλέγιο τρίτης κατηγορίας στην Καλιφόρνια εσημεἰωσε κακίστη βαθμολογία.
    Μετά την αποφοίτηση του από το Χάρβαρντ τον μετέφεραν στο Σικάγο και τον τοποθέτησαν στο γραφείο του Εβραίου μεγαλοδικηγόρου Τζάρεντ Μάινερ. Του γνώρισαν και τον πάντρεψαν με την Μισέλ, υπάλληλο του κρατικού νοσοκομείου του Σικάγου.
    Άρχισαν την προσπάθεια να τον γνωρίσουν στους Εβραίους του Σικάγου, που είναι άνω των διακοσίων χιλιάδων με πρωτοστάτη τον αρχιραβίνο Άντολφ Βολφ, άλλωστε του έδοσαν κατοικία απέναντι από την παλαιότερη συναγωγή της πόλεως. Σε αυτὀ συνέβαλε και Μαιριλύν Κάτζ, Εβραία ακτιβίστρια κατά του πολέμου του Βιετνάμ.
    Προσπάθησαν να τον εκλέξουν βουλευτή του Ιλινόις στο Κογκρέσσο αλλά απέτυχον. Μετ΄ολίγου χρόνου επέτυχον να τον εκλέξουν στην Γερουσία, όπου περέμεινε μια διετία, διότι τον κατέβασαν για υποψήφιο πρόεδρο και κατώρθωσαν να τον ...διορίσουν, αφού του προσέφεραν για αντίπαλο τον γηραλέο γερουσιατή ΜακΚέην, γνωστό όργανο των σιωνιστών.
    Πρόεδρος της προεκλογικής εκστρατείας ετέθη ο ...διακεκριμένος σιωνιστής του Σικάγου Άλαν Σόλοου (Solow ή και Solov) ενώ ταμίας και βασικός χρηματοδότης ορίσθη η Πέννυ Πρίτσκερ, της οικογενείας των ξενοδοχείων Ηyatt. Αυτή διορίσθη υπουργός Εμπορίου, θέση που κατέχει ακόμη. Ο Σόλοου είχε δηλώσει «Αναδείξαμε τον πρώτο Εβραίο πρόεδρο στις ΗΠΑ»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών