Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 10, 2016

Αγγίζει το διψήφιο ποσοστό τη Χρυσή Αυγή στη Βόρεια Ελλάδα: Τρίτο κόμμα με 9,9%

Εκείνο το οποίο όλοι οι Έλληνες αντιλαμβάνονται και το Καθεστώς των διεφθαρμένων τεχνηέντως αποκρύπτει, αποτυπώνεται σε δημοσκόπηση που δημοσιεύει η «Μακεδονία της Κυριακής».

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας «The point» που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας σε όλες τις περιφέρειες της Βορείου Ελλάδος (Δυτική, Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, Ήπειρο και Θράκη), η Χρυσή Αυγή καταλαμβάνει την τρίτη θέση ευρισκόμενη μια ανάσα από το διψήφιο ποσοστό.

Αναλυτικά, στην πρόθεση ψήφου των κομμάτων δίνονται τα εξής ποσοστά:...



ΝΔ 37,9%
Σύριζα 20%
Χρυσή Αυγή 9,9%
ΚΚΕ 7,3%
Δημ. Συμπαράταξη 4,7%
Ένωση Κεντρώων 3,5%
Ποτάμι 2,7%
ΑΝΕΛ 1,9%
Άλλο 12,2%

Τα πολιτικά συμπεράσματα που εξάγονται από την συγκεκριμένη δημοσκόπηση είναι τα κάτωθι: Η Χρυσή Αυγή προελαύνει με διψήφιο ποσοστό (το πετσόκκομα των ποσοστών της είναι δεδομένο σε όλες τις δημοσκοπήσεις) το οποίο θα αυξάνεται διαρκώς, καθώς συνεχόμενες θα είναι οι απώλειες του Σύριζα που καταρρέει. Επιπλέον, εξαφανίζονται από τον πολιτικό χάρτη τα κόμματα δορυφόροι των μεγάλων μνημονιακών κομμάτων, με "Ένωση Φραπέδων", Ποτάμι και κόμμα Καμμένου να μένουν εκτός βουλής.

Καθίσταται σαφές ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών χαίρει της ολοένα και αυξανόμενης εμπιστοσύνης του Ελληνικού Λαού, ο οποίος διακρίνει στη Χρυσή Αυγή την πολιτική συνέπεια και κυρίως, την θέληση για την ουσιαστική προάσπιση των συμφερόντων της Πατρίδος και του Λαού μας!

Η Βόρεια Ελλάδα δείχνει το δρόμο: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών