Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Μόνο η Χρυσή Αυγή έκανε συγκέντρωση για τα Ίμια - Ντροπή στα υπόλοιπα κόμματα

Στην εφημερίδα «Δημοκρατία» δημοσιεύθηκε το εξής μικρό σχόλιο: «μόνον η Χρυσή Αυγή συγκέντρωση για τα Ίμια; Μόνο μια οργάνωση αριστερών της Ρηγίλλης, όπου βρίσκεται το μνημείο που έστησε ο Αβραμόπουλος για τους τρεις ήρωες; Ντροπή…»

Στα όσα αναφέρει η «Δημοκρατία» είναι απαραίτητο να προσθέσουμε τα εξής:
Α) Είναι απολύτως φυσιολογικό να πραγματοποιεί «Μόνο η Χρυσή Αυγή συγκέντρωση για τα Ίμια», καθώς για όλα τα κόμματα του λεγόμενου «Συνταγματικού Τόξου» τα Ίμια δεν αποτελούν...
πλέον Ελληνικό έδαφος. Η κοινή τους δειλή στάση όλα αυτά τα χρόνια αποδεικνύει ότι επί της ουσίας έχουν χαρίσει τα Ίμια στην Τουρκία.

Β) Επειδή τα γραφόμενα για «μια οργάνωση αριστερών», έτσι όπως είναι διατυπωμένο, είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν σύγχυση, είναι απαραίτητο να διευκρινιστεί ότι μερικές δεκάδες παρακρατικών, από διάφορα αριστερίστικα περιθωριακά και παρακμιακά γκρουπούσκουλα, με την ανοχή και την προστασία της Αστυνομίας και με την παρουσία «συντρόφων» τούρκων(!), βεβήλωσαν το Μνημείο των Ιμίων με τις διαφόρων ειδών ασχήμιες τους. Να μην δημιουργείται δηλαδή η εντύπωση ότι κάποιοι αριστεροί πήγαν στο Μνημείο για να τιμήσουν την Μνήμη των νεκρών Υπαξιωματικών.

Στην πραγματικότητα, τα εν λόγω «γιουσουφάκια» των τούρκων πήγαν για να την μαγαρίσουν. Κατά τ’ άλλα, συμφωνούμε με την τελευταία λέξη, η οποία συνοδεύει το σχόλιο της «Δημοκρατίας». Μια Ντροπή, η οποία αξίζει σ’ όλους όσους εντός «Συνταγματικού Τόξου» προσβάλουν την Ιστορική Μνήμη για τα Ίμια (και όχι μόνον…) και προστατεύουν τους παρακρατικούς προκειμένου να ασχημονούν ανενόχλητοι και ατιμώρητοι, διαπράττοντας Ύβρι σε βάρος των Ηρωικών Νεκρών του Πολεμικού Ναυτικού και της Ελλάδας την οποία μισούν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών