Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2017

O πρόεδρος του παγκόσμιου Σιωνισμού παρεμβαίνει καλώντας σε συστράτευση εναντίον της Χρυσής Αυγής!

Μακροσκελή συνέντευξη του προέδρου του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου, Ρόναλντ Λόντερ, φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα «Καθημερινή», όπου γίνεται σαφέστατη έκκληση για συστράτευση όλων των δυνάμεων (κρατικών και παρακρατικών) εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Συγκεκριμένα, ο Λόντερ, ερωτώμενος περί του αντισημιτισμού στην Ελλάδα απευθύνει έκκληση «όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες στην Ελλάδα...
να αγωνιστούν εναντίον κομμάτων όπως η Χρυσή Αυγή».

Με δεδομένο ότι ο Λόντερ γνωρίζει πολύ καλά ότι ο «αντιφασιστικός» συνασπισμός στην Ελλάδα είναι υπεύθυνος και ένοχος για ηθική και φυσική αυτουργία σε δολοφονίες, τρομοκρατικές επιθέσεις, απόπειρες δολοφονιών και πολλά άλλα, είναι τουλάχιστον ντροπή ένας ξένος παράγοντας να κάνει τέτοιες εκκλήσεις για παρανομίες εντός της Ελλάδος.

Όμως, ας επιστρέψουμε στην συνέντευξή του για να προσπαθήσουμε να αντιληφθούμε τον λόγο που τον οδηγεί σε αυτή την κατάπτυστη έκκληση.

Είναι μήπως ο αντισημιτισμός, για τον οποίο κατηγορείται η Χρυσή Αυγή; Όχι, αφού όπως παραδέχεται και ο ίδιος στην συνέντευξή του, «ο αριθμός αντιεβραϊκών επιθέσεων είναι χαμηλότερος απ’ ό,τι σε άλλες χώρες».

Είναι μήπως ο απολυταρχισμός που αποτελεί μία άλλη κατηγορία εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών; Και πάλι η απάντηση είναι όχι, αφού όπως και πάλι λέει ο ίδιος «έχει συναντηθεί αρκετές φορές με τον Ερντογάν» και «είναι χαρούμενος για την αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων ανάμεσα στο Ισραήλ και την Τουρκία». Κοινώς, είναι φίλος του «σουλτάνου», ο απολυταρχισμός του οποίου έχει σοκάρει ολόκληρο τον κόσμο.

Μήπως είναι η αγωνία του για την καταστροφή της Ελλάδος και το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία γραμμή αμύνης; Ναι, αφού όπως σημειώνει στην συνέντευξή του επί των ζητημάτων που ερωτήθηκε:
α) επιθυμεί «να της δοθεί (της Ελλάδος) η στήριξη που έχει ανάγκη για να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα (την υποδοχή των λαθρομεταναστών)»
β) «σε ό,τι αφορά τις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού όπου όλοι ελπίζουμε να υπάρξει διπλωματική λύση μέσα στους επόμενους μήνες»

Δηλαδή σε δύο κρίσιμα ζητήματα για τον Ελληνισμό, ο Λόντερ είναι υποστηρικτής ανθελληνικών απόψεων, οπότε δεν είναι απορίας άξιο το ότι εχθρεύεται την Χρυσή Αυγή σε σημείο να καλεί σε συστράτευση των «δημοκρατικών πολιτών». Έρχεται, βεβαίως, δεύτερος αφού παρόμοιο περιεχόμενο είχε η έκκληση του Σόρος μέσα από την εκλιπούσα φυλλάδα «Τα Νέα».

Να θυμίσουμε επίσης την επίδραση του Λόντερ στην σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγή επί Νέας Δημοκρατίας, ώστε να αντιληφθούμε και το σκοπούμενο της... συστράτευσης. Σε άρθρο του στην Jewish World Review, είχε αναφέρει τον Οκτώβριο του 2013:

«ως πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, ταξίδεψα στην Ελλάδα τον Μάρτιο και στην Ουγγαρία τον Μάιο για να ζητήσω από αυτά τα κράτη την πάταξη των εξτρεμιστικών κομμάτων με τη λήψη αυστηρών μέτρων, όπου θα περιλαμβάνονται και νόμοι για την τιμωρία των εκφράσεων μίσους. Ο Αντώνης Σαμαράς κατέστη τον Μάρτιο ο πρώτος εν ενεργεία Έλληνας πρωθυπουργός, τα τελευταία εκατό χρόνια, που επισκέφθηκε μια Συναγωγή, για να συμμετάσχει μαζί με την εβραϊκή κοινότητα στη Θεσσαλονίκη στην 70η εκδήλωση μνήμης για τον εκτοπισμό 48.000 Εβραίων στα ναζιστικά στρατόπεδα θανάτου, όπου και δεσμεύθηκε επισήμως ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του δεν θα επεδείκνυαν καμία ανοχή στη βία και στον ρατσισμό».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών