Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 20, 2017

Ο εκπρόσωπος του διεθνούς σιωνισμού Σόρος για τον Τραμπ: Θα τον κάνουμε να αποτύχει

Την ίδια στιγμή που όλα ετοιμάζονται για την ορκωμοσία του νέου αμερικανού προέδρου διεξάγεται και το μεγάλο συνέδριο της παγκόσμιας ολιγαρχίας στο Νταβός με το κεντρικό θέμα να είναι οι αλλεπάλληλες ήττες που έχουν υποστεί σε Ευρώπη και ΗΠΑ από τους ίδιους τους Λαούς.

Σε μία εκ των συνεντεύξεών του, λοιπόν, ο Σόρος σχολίασε και τον νέο αμερικανό πρόεδρο, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο το διακύβευμα που δεν είναι άλλο από...
την παγκόσμια κυριαρχία της πλουτοκρατίας. Ο Σόρος μιλώντας για τον Τράμπ είπε:

«Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι θα αποτύχει. Όχι εξαιτίας ανθρώπων σαν εμένα που θα ήθελαν να αποτύχει, αλλά επειδή οι ιδέες που τον οδηγούν είναι εγγενώς αντιφατικές και οι αντιφάσεις αυτές είναι ήδη εμφανείς στους συμβούλους του»

Βεβαίως, ο Σόρος δε αναφέρθηκε στις μαζικές διαδηλώσεις κατά του Τράμπ τις οποίες χρηματοδότησε, όπως αντιστοίχως έχει χρηματοδοτήσει αντισυγκεντρώσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα. Λογικό, αφού ουδείς αρέσκεται σε συνεχείς αναφορές στις αποτυχίες του και η ορκομωσία του αμερικανού προέδρου είναι μία καταφανέστατη αποτυχία του δικτύου των ΜΚΟ του εν λόγω πλουτοκράτη στην Αμερική.

Επίσης, προφανώς του στοίχισε ότι έχωσε αφειδώς χρήμα στην Χίλαρι και εν τέλει έχασε, γεγονός που προφανώς επηρέασε και τις χρηματιστηριακές του δραστηριότητες, όμως οι χαρακτηρισμοί του δείχνουν έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε σύγχυση, γεγονός που δεν ήταν αναμενόμενο από κάποιον πλουτοκράτη αυτού του βεληνεκούς.

Εν τέλει δεν γνωρίζουμε τι πρόκειται να κάνει ο Τράμπ ως πρόεδρος. Όντως υπάρχουν αντιφάσεις που ενδέχεται να αποδειχτούν καθοριστικές στην πορεία. Επίσης ήδη έχουν εκφράσει το μίσος τους εναντίον του ισχυροί πυλώνες του συστήματος, συνεπώς η πίεση θα είναι αφόρητη. Το μόνο βέβαιο και το πραγματικά σημαντικό, που είναι και αυτό που «τσούζει» τον Σόρος περισσότερο είναι ότι η παγκοσμιοποίηση ως ένα πλαίσιο αντιφατικών και καταστροφικών ιδεών ηττήθηκε πανηγυρικά και πλέον την πτώση δεν μπορούν να την σταματήσουν ούτε τα χρήματα του Σόρος ή άλλων συναφών «φιλανθρώπων».

Κώστας Αλεξανδράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών