Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 20, 2017

Σκούρα τα βρήκε η Τατιάνα από τους γονείς του Περάματος: Εμμένουν στην απόφασή τους να μην γίνει το σχολείο κέντρο λαθρομεταναστών - ΒΙΝΤΕΟ

Κατά την διάρκεια της χθεσινής εκπομπής της Στεφανίδου παρενέβη τηλεφωνικά εκπρόσωπος των Ελλήνων γονέων του Νέου Ικονίου Περάματος και παρουσίασε για ακόμη μια φορά δημόσια τις θέσεις και τις αποφάσεις τους.

Οι γονείς επιμένουν στην απόφασή τους να μην δεχθούν στο σχολείο τους τα παιδιά των λαθρομεταναστών, καταγγέλλουν τον δήμαρχο πως δεν τους παρείχε καμία ενημέρωση για την φοίτηση των αλλοδαπών και το έμαθαν από τα ίδια τους τα παιδιά. Σημείωσαν πως τα σχολεία που αντιδρούν είναι πολλά και υπάρχει οργανωμένο σχέδιο...
της κυβέρνησης για μετατροπή των σχολείων σε κέντρα λαθρομεταναστών.

Η εκπρόσωπός τους τόνισε πως ακόμα και η προηγούμενη πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων ήταν ενάντια στην φοίτηση αυτών των παιδιών στο σχολείο παρόλο που έχει καταγωγή από την Συρία.

Ακόμα ένα θέμα που έθιξαν ήταν ότι τα παιδιά των λαθρομεταναστών, ενώ δεν ξέρουν λέξη ελληνικά από την επόμενη χρονιά θα είναι στις ίδιες αίθουσες με τα Ελληνόπουλα και ο αντίλογος που ακούστηκε ήταν πως τα «προσφυγόπουλα» μαθαίνουν ελληνικά σε 10 μόνο μέρες!
Κλείνοντας το θέμα της συζήτησης, ακούστηκαν όλα τα σχολεία στα οποία θα φοιτήσουν οι αλλοδαποί και όλα είναι στις λαϊκές γειτονιές χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ούτε ένα από τα "Βόρεια Προάστια"!


πηγή

2 σχόλια:

  1. yπαρχουν δυο Ελλάδες. Αυτη των απλων ανθρωπων οπως π.χ του Περάματος που υπομένουν αναγκαστικα τον ψευτοανθρωπισμό και τις ιδεοληψίες των τάχα προοδευτικων των βορείων προαστίων, σαν την κυρά-Τατιανα , που αντιπροσωπευουν το καθεστως της επικρατούσας ιδεολογίας της ανοχής και την άλλη Ελλάδα των δήθεν.Που δεν έχει καν ακουμπίσει η κρίση. (Πάντα μιλούν εκ του ασφαλους, δεν μένουν Πέραμα η Κετατσίνι, αυτοί και τα παιδιά τους.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρε παιδια μαζεψτε μερικους λαθρο και ξεφορτωστε τους εξω απο το σπιτι της καριολας .ρενα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών