Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 01, 2017

Καμία κουφάλα του «συνταγματικού» τόξου δεν καταδίκασε την επίθεση τσογλανοκομμουνιστών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο απ’ αυτούς που ξεπουλάνε την Πατρίδα και δυστυχούν τον ελληνικό λαό, αλλά καταγράφουμε την υποκρισία και την ενοχή τους.
 
Πολλές ώρες έχουν περάσει από την δολοφονική επίθεση παρακρατικών τσογλανοκομμουνιστών στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής και καμμία ΚΟΥΦΑΛΑ του κατ’ ευφημισμόν λεγομένου «συνταγματικού τόξου» δεν έβγαλε μια ανακοίνωση καταδίκης.

Και βέβαια, είναι λογικό να μην υπάρχει καταδίκη από τους ηθικούς αυτουργούς της παρακρατικής επίθεσης των συριζοψεκασμένων τσογλανιών – στα οποία, διόλου απίθανο, να συμμετείχε...
και κάποιος γιός υπουργού και γενικότερα κυβερνητικού στελέχους. Ούτε βεβαίως από τους κουκουέδες και τους προηγούμενους προστάτες του παρακράτους (κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, Ποτάμια και ΣΙΑ). Αλλά, η νουδούλα η… ναζιάρα, που τάχατες θα πατάξει τους κουκουλοφόρους και θα επιβάλλει τον «νόμο και την τάξη», γιατί άραγε δε βγάζει άχνα;

Είναι προφανές: διότι στην συγκεκριμένη περίπτωση –και σε όλες τις άλλες που αφορούν την Χρυσή Αυγή- το μαρξιστικό παρακράτος δεν δρα απλά και μόνον υπέρ των συμφερόντων του συριζοψεκασμένου αληταριού, αλλά για λογαριασμό ολόκληρου του μεταπολιτευτικού συστήματος των ΣΑΠΙΩΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών