Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 01, 2017

Νεοδημοκράτες εξυμνούσαν τον σφαγέα, προδότη και σοβιετικό κατάσκοπο Μπελογιάννη, αλλά μετά διέγραψαν το κείμενο!

Ο ιδεολογικός, (ο ποιος;) πολιτικός και ηθικός κατήφορος της ΝΔ, με την ίδια να στήνεται «στα τέσσερα» και να παραδίδει πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης σε κάθε είδους κομμουνιστές, πραγματικά δεν έχει τελειωμό. Η δειλία της (και) με την υπόθεση Μπελογιάννη δείχνει γιατί αποτελούν τους «δεξιούς της φάπας» και τους πολιτικούς καρπαζοεισπράκτορες, καθώς και γιατί με την στάση τους δικαιώνουν την γνωστή ρήση του Λένιν για τους αστούς και το σκοινί με το οποίο οι ίδιοι θα φροντίσουν να προμηθεύσουν αυτούς που θα τους κρεμάσουν. Δύο νέες χαρακτηριστικές περιπτώσεις επιβεβαιώνουν αυτή την μαζοχιστική τάση των νεοδημοκρατών.

Η πρώτη περίπτωση αφορά ένα σχολιάκι στο «Έθνος», το οποίο λέει τα εξής: «Για ποιο στέλεχος άλλου κόμματος άκουγες καλά λόγια χθες στον Περισσό; Για τον...
αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη, του οποίου η στάση κατά τη διάρκεια του χρυσαυγίτικου παραληρήματος για τον Μπελογιάννη, εκτιμήθηκε δεόντως». Συνοδοιπόρος, λοιπόν, του ΚΚΕ ο «δεξιός είμαι, αγενής δεν είμαι» πολιτικάντης βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος αποτελεί μια ακόμη (θλιβερή) απόδειξη του πώς οι ηττημένοι της περιόδου 1944-49 κατάφεραν εδώ και δεκαετίες να κυριαρχήσουν στη ιδεολογική και πολιτική σκηνή της Χώρας.

Η δεύτερη περίπτωση, όμως, είναι πολύ χειρότερη, αφού αποτελεί ξεκάθαρη προσβολή στην μνήμη των θυμάτων του Μπελογιάννη και των άλλων «συντρόφων». Πρόκειται για μια -πραγματικά κατάπτυστη- ανακοίνωση της Ν.Ο.Δ.Ε. Ηλείας, η οποία σ’ ένα σημείο αναφέρει τα εξής απίστευτα και όμως αληθινά: «Τιμούμε και θεωρούμε σημαντική την αναγνώριση του έργου του Νίκου Μπελογιάννη. Θεωρούμε όμως ύβρη την καπήλευση των αγώνων του για την Δημοκρατία από την χειρότερη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης»!

Επαναλαμβάνουμε ότι πρόκειται για ανακοίνωση των νεοδημοκρατών Ηλείας και όχι του ΚΚΕ που διαμαρτύρεται για την «αρπαγή»  του «ήρωά» του από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα σε μόλις 28 λέξεις πραγματοποιείται ο πιο βαρυσήμαντος και ηχηρός εξευτελισμός της ΝΔ, από τα ίδια της τα μέλη. «Τιμούν» και «αναγνωρίζουν» το «έργο» του Μπελογιάννη, ο οποίος έσφαζε αμάχους στον Μελιγαλά και αλλού, και θεωρούν ως «αγώνες του για την Δημοκρατία» την προσπάθεια μετατροπής της Ελλάδος σ’ ένα ακόμη παράρτημα του «ερυθρού παραδείσου» του κομμουνιστή και αρχιεγκληματία Στάλιν.

Φυσικά και δεν πρόκειται να διαγραφούν γι’ αυτήν την αθλιότητα οι υπεύθυνοι της Ν.Ο.Δ.Ε.  Ηλείας, καθώς από την μια θεωρείται φυσιολογικό επί χρόνια από την ΝΔ «να τιμά και να σέβεται τους αγώνες της αριστεράς», ενώ από την άλλη από την ΝΔ διαγράφεται μόνο εάν υπάρχει έστω και υποψία εθνικιστικής παρέκκλισης. Όλοι  όσοι ένιωσαν το κόκκινο λεπίδι, καθώς και οι οικογένειές τους, ας έχουν υπ’ όψιν αυτή την κατάπτυστη ανακοίνωση όταν (και) στις επόμενες εκλογές οι νεοδημοκράτες θα ζητήσουν την ψήφο τους «για να σωθεί η χώρα από την αριστερά»…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΥΓ. Μια μέρα μετά η επίμαχη φράση για τους "αγώνες" του Μπελογιάννη διαγράφηκε, το ντοκουμέντο της ντροπής όμως έμεινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών