Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017

Ο Σόρος και τα «αυθόρμητα κινήματα των πολιτών» ενάντια στις εθνικές κυβερνήσεις της Ουγγαρίας και της Πολωνίας που αντιστέκονται!


Το βήμα του Οικονομικού Φόρουμ των Βρυξελλών χρησιμοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο σιωνιστής αρχιτοκογλύφος Σόρος, για να επιτεθεί στις εθνικές κυβερνήσεις της Ουγγαρίας (κατά κύριο λόγο) αλλά δευτερευόντως και της Πολωνίας, που αντιστέκονται στα σατανικά σχέδιά του και να ομολογήσει –εμμέσως πλην σαφώς- ότι αυτός βρίσκεται πίσω από τα δήθεν «αυθόρμητα κινήματα πολιτών» (κομμούνια…) που προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν με διαδηλώσεις...
τις «ανυπάκουες» κυβερνήσεις των δύο χωρών – παροτρύνοντάς τα να αψηφήσουν τους νόμους για να υπερασπιστούν τις «ανοιχτές κοινωνίες», δηλαδή τα νεοταξίτικα συμφέροντά του. Ιδού το χαρακτηριστικό απόσπασμα ομιλίας του με τον παραπλανητικό τίτλο «Να επανεφεύρουμε την Ευρώπη»:

«… Αυτό που με ενθαρρύνει, επίσης, είναι τα αυθόρμητα κινήματα των πολιτών, νέων κυρίως, που βλέπουμε αυτές τις ημέρες. Να, για παράδειγμα, η αντίσταση στο κυβερνών κόμμα του Νόμου και της Δικαιοσύνης στην Πολωνία, η αντίσταση στο κόμμα Fidesz του πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπαν στην Ουγγαρία.

Η αντίσταση που παρατηρείται στην Ουγγαρία πρέπει να αιφνιδιάζει και τον Ορμπαν όσο αιφνιδιάζει εμένα. Ο Ορμπαν έχει προσπαθήσει να πλαισιώσει τις πολιτικές του επιλογές με βάση την προσωπική διαμάχη του με εμένα.

Παρουσιάζει τον εαυτό του ως τον υπερασπιστή της ουγγρικής κυριαρχίας και εμένα ως έναν σπεκουλαδόρο που χρησιμοποιεί τα λεφτά του για να φέρει στην Ευρώπη ροές παράτυπων μεταναστών, ως μέρος ενός ασαφούς αλλά διαβολικού σχεδίου.

Η πραγματικότητα είναι ότι είμαι περήφανος που ίδρυσα το Κεντρικό Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο (CEU), το οποίο ύστερα από 26 χρόνια λειτουργίας αναδεικνύεται ανάμεσα στα 50 καλύτερα πανεπιστήμια κοινωνικών επιστημών.

Έχω μάθει δύο πράγματα από αυτή την εμπειρία. Πρώτον, ότι δεν είναι αρκετό να βασίζεσαι στην εφαρμογή του νόμου, αν θέλεις να υπερασπιστείς ανοικτές κοινωνίες, πρέπει να αγωνίζεσαι για τα πιστεύω σου.

Δεύτερον, έχω μάθει ότι η Δημοκρατία δεν μπορεί να επιβληθεί απ’ έξω. Πρέπει να την κατακτήσουν και να την υπερασπίζονται οι ίδιοι οι πολίτες. Θαυμάζω το θάρρος με το οποίο οι Ούγγροι έχουν αντισταθεί κατά του κράτους-μαφία που έχει εγκαταστήσει ο Ορμπαν. Ενθαρρύνομαι από την ανταπόκριση των ευρωπαϊκών θεσμών στις προκλήσεις που γεννιούνται στην Πολωνία και την Ουγγαρία».

Ότι κι αν λυσσάνε οι Σόρος του πλανήτη, η αντίσταση των ευρωπαϊκών λαών άρχισε από την Ουγγαρία και την Πολωνία, οι εθνικές κυβερνήσεις των οποίων δεν κάνουν ούτε μισό βήμα πίσω, παρά τις απειλές και τους εκβιασμούς. Και σίγουρα, η αντίσταση των λαών θα επεκταθεί συντόμως και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, για να τελειώνουμε επιτέλους με την Νέα Τάξη – Παγκοσμιοποίηση, που πάνε να μας επιβάλλουν οι διάφοροι Σόρος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών