Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017

Τσίπρα σε gay περιοδικό: Ψήφισαν κι οι ΑΝΕΛ το «σύμφωνο συμβίωσης»! Όχι μόνο εμείς!

Πριν από λίγα χρόνια η αναφορά στην λέξη… ΛΟΑΤΚΙ το πιο πιθανόν θα ήταν να παρέπεμπε σε κάποιο πρωταγωνιστικό ον από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» του Τόλκιν. Σήμερα, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες πληροφορούνται ότι ο όρος αυτός δεν παραπέμπει τελικά σε κατοίκους της Μόρια, της Μίνας Μόργκουλ, της Κίριθ Ούγκολ ή άλλων παρόμοιων φανταστικών τοπίων που έπλασε το δημιουργικό μυαλό του Τόλκιν, αλλά αποτελεί τα αρχικά από τις λέξεις «Λεσβιακή, Ομοφυλοφιλική, Αμφισεξουαλική. Τρανσεξουαλική, Κουήρ, Ιντερσέξ» και αφορά άτομα των διαφόρων «φυλών» της ομοφυλοφιλικής κοινότητας…

Στα θέματα, λοιπόν, που απασχολούν τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του, που δόθηκε σε περιοδικό που εξειδικεύεται σε ζητήματα ομοφυλοφιλίας. Με μια φωτογράφηση στο εξώφυλλο που παραπέμπει...
σε σκεπτικό μεν αλλά σίγουρα (χαζο)χαρούμενο αγόρι και ίσως δημιουργεί διαφόρους συνειρμούς για το τι «θέλει» απ’ την ζωή του ο Τσίπρας, προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό που θα ακολουθήσει. Με… στόμφο μας πληροφορεί ότι «δίνουμε τη δυνατότητα στους συνανθρώπους μας, που δεν αισθάνονται άνετα με το φύλο που τους αποδόθηκε κατά τη γέννησή τους, να προχωρήσουν σε διόρθωση φύλου, με ελαχιστοποίηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών χωρίς καμία επιβεβλημένη ιατρική επέμβαση ή ψυχιατρική εξέταση».

Συνεχίζει στο ίδιο μήκος κύματος μας και ενημερώνει, υπερασπιζόμενος τους κυβερνητικούς εταίρους των ΑΝΕΛ και τον (κατ’ αυτόν) «Μπούλη», Πάνο Καμμένο, ότι «σας υπενθυμίζω όμως ότι στην περίπτωση του συμφώνου συμβίωσης είδαμε και βουλευτές των ΑΝΕΛ να υπερψηφίζουν».

Απ’ όλα αυτά ας κρατήσουμε δύο πράγματα: α) Ο Τσίπρας αφού «έλυσε» όλα τα προβλήματα του Τόπου κάνει ανοιχτό άνοιγμα στην «ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα». Μην εκπλαγείτε, μάλιστα, αν τον δείτε πάνω σ’ ένα άρμα το επόμενο Σάββατο, στο περιβόητο «Athens Pride», να λικνίζεται στους ρυθμούς των εύθυμων τραγουδιών που θα δονούν την ατμόσφαιρα… β) Το «σύμφωνο συμβίωσης» ψηφίστηκε ΚΑΙ από βουλευτές των ΑΝΕΛ.

Αυτό ας το έχουμε υπ’ όψιν μας, για να μην μας παριστάνουν (εκ του ασφαλούς) τους αμύντορες της ηθικής και τους (δήθεν) διαφωνούντες οι ανελαίοι-πειναλέοι πρόθυμοι συνοδοιπόροι των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών