Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 15, 2017

Ελεύθερη Ώρα: Η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για Ελλάδα και Ορθοδοξία και η ΝΔ για την Νέα Τάξη Πραγμάτων!

Άρθρο του Ησαΐα Κωνσταντινίδη στην "Ελεύθερη Ώρα"

«Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών»! Επιτέλους, ακούσαμε το αθάνατο αυτό ελληνικό σύνθημα μέσα στη βουλή των Ελλήνων, εντός του «ναού της δημοκρατίας»! Το είπε ο άξιος βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, κ. Ιωάννης Λαγός, αδιαφορώντας πλήρως για τα σχόλια και τις κριτικές των γραικύλων του (δήθεν) «συνταγματικού τόξου»· του ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ τόξου, θα λέγαμε καλύτερα, που από το 1974 και μετά, ως καταραμένη Μεταπολίτευση και ως «γενιά του Πολυτεχνείου», έχει καταστήσει τα ελληνοπρεπή συνθήματα εντελώς απαγορευτικά.

Και για τη μεν Αριστερά, σε όλες της τις συνιστώσες, δεν είναι να απορείς: άθεοι και απάτριδες είναι, χωρίς πίστη στα εθνοθρησκευτικά μας ιδανικά. ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και λοιποί -εξωκοινοβουλευτικοί κτλ.- αισθάνονται άβολα...
με τις έννοιες του έθνους και της πατρίδας. Έχουν μάθει από μικροί να τις καταπολεμούν. Οφείλουμε δε, να σημειώσουμε ότι οι εν λόγω αντίχριστοι και εθνομηδενιστές είναι ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟΙ σ’ αυτή τους την πορεία, ενώ έχουν το θάρρος να βγαίνουν και ΔΗΜΟΣΙΑ και να λένε ότι ΔΕΝ πιστεύουν στα ελληνορθόδοξα ιδανικά, αλλά στο απόλυτο Μηδέν. Αριστεροί είναι, ΔΕΝ είναι επομένως ούτε Έλληνες ούτε Χριστιανοί!

Το μέγα πρόβλημα εδώ είναι η άθλια συμπεριφορά των λεγόμενων «αστικών» κομμάτων. Και πάλι, όχι τόσο του ΠΑΣΟΚ (που μια ζωή «χάιδευε» τα αριστερά συνθήματα, προδίδοντας έθνος και πίστη), ούτε του κόμματος Καμμένου που έκανε το ασυγχώρητο ολίσθημα να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το μέγα πρόβλημα έχει όνομα και λέγεται: Νέα Δημοκρατία. Είναι η παράταξη της διαχρονικής ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ των όσιων και ιερών του τόπου μας! Είναι το κόμμα που από το 1974 και μετά παράσχει κάθε είδους αρωγή στην άκρα Αριστερά, εξαπολύοντας κυνήγι κατά των Ελλήνων πατριωτών. Είναι ο πολιτικός εκείνος φορέας που, ενώ δείχνει μπόλικη «χριστιανική» υποκρισία ως αντιπολίτευση, εν τούτοις εφαρμόζει όλα τα αντιχριστιανικά μέτρα όταν γίνεται -πού και πού- κυβέρνηση…

Το βλέπουμε στην πολιτική καθημερινότητα. Βλέπεις από τη μία τη Χρυσή Αυγή και τα στελέχη της να βγαίνουν δημόσια και να μιλάνε υπέρ έθνους και πίστης, με συνθήματα όπως: «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών», «Ορθοδοξία ή θάνατος!», αλλά και «Πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι η Κωνσταντινούπολη»! Και βλέπεις από την άλλη τα «μουδιασμένα» στελέχη της νεοεποχίτικης ΝΔ να τρέμουν, κυριολεκτικά, να προφέρουν τις λέξεις «έθνος» και «Ορθοδοξία», αλλά αντίθετα να δίνουν ρέστα στην υπεράσπιση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, με λόγια και πράξεις που δεν απέχουν καθόλου από το νεοταξικό «Ποτάμι» (ή ΒΟΥΡΚΟ) της διεθνούς τοκογλυφίας… Εμείς βλέπουμε τα ΕΡΓΑ όλων τους, και κρίνουμε· ενώ λοιπόν η Χρυσή Αυγή υπερασπίζεται «εν τοις πράγμασι» Ελλάδα-Ορθοδοξία, η Νέα Δημοκρατία αντίθετα τα δίνει όλα για την παγκοσμιοποίηση και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη…

1 σχόλιο:

  1. Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017
    Αλλαγή φύλου με μια απλή αίτηση. Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου
    Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου και τον Εθνικό Μηχανισμό Εκπόνηση, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού.


    Πλέον, με τις αλλαγές που θα γίνουν ορίζεται ότι το πρόσωπο έχει δικαίωμα στην αναγνώριση της ταυτότητας φύλου του ως στοιχείου της προσωπικότητάς του.

    Προβλέπεται πιο συγκεκριμένα ότι «ως ταυτότητα φύλου νοείται ο εσωτερικός και προσωπικός τρόπος με τον οποίο το ίδιο το πρόσωπο βιώνει το φύλο του, ανεξάρτητα από το φύλο που καταχωρίστηκε κατά τη γέννησή του με βάση τα βιολογικά του χαρακτηριστικά, περιλαμβάνει δε την προσωπική αίσθηση του σώματος, καθώς και την κοινωνική και εξωτερική έκφραση του φύλου του φύλου, τα οποία αντιστοιχούν στην βούληση του προσώπου».

    Σύμφωνα με τις συνοδευτικές εκθέσεις, «ορίζεται ότι σε περίπτωση ασυμφωνίας μεταξύ ταυτότητας φύλου και καταχωρισμένου φύλου, το πρόσωπο μπορεί να ζητήσει την διόρθωση του καταχωρισμένου φύλου του ώστε αυτό να αντιστοιχεί στην βούληση, την προσωπική αίσθηση του σώματος και την εξωτερική του εικόνα. Καθορίζονται οι προϋποθέσεις και η διαδικασία για τη διόρθωση καταχωρισμένου φύλου, η οποία γίνεται με δικαστική απόφαση και δεν απαιτείται οποιαδήποτε προηγούμενη ιατρική αγωγή ή επέμβαση» ενώ επισημαίνεται ότι επιτρέπεται η αλλαγή μία μόνο φορά της νέας ληξιαρχικής πράξης.
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών