Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 14, 2017

Εφημερίδα Documento: «Η ΝΔ φοβάται ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής»

Μια «παραπολιτική» είδηση, που δημοσιεύθηκε στην φιλοκυβερνητική εφημερίδα Documento, είναι ενδεικτική (κι αυτή) της υψηλής απήχησης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον Ελληνικό Λαό, κάτι που θα αποτυπωθεί και στην κάλπη στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, όποτε κι αν αυτή πραγματοποιηθεί.
Συγκεκριμένα, η εφημερίδα, αναφερόμενη στο εσωκομματικό ζήτημα που προέκυψε στην ΝΔ με τον Τραγάκη έγραψε, μεταξύ άλλων, και τα εξής πολύ ενδιαφέροντα: «Λέγεται πως στα αυτιά του βουλευτή Γ. Τραγάκη είχαν φτάσει πληροφορίες ότι η ΝΔ θέλει να ενισχύσει το ψηφοδέλτιό της με νέα ονόματα, διότι η ηγεσία φοβάται...
ή έστω διαβλέπει ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής».

Στην ΝΔ προσπαθούν με «νέα ονόματα» να περιορίσουν την εμφανή ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, κάτι βεβαίως το οποίο δεν περιορίζεται στην περιοχή του Πειραιά, αλλά έχει πανελλήνια εμβέλεια.

Δικαίωμά τους στην ΝΔ να θεωρούν τον Ελληνικό Λαό ως σύγχρονους «ιθαγενείς», οι οποίοι θα εντυπωσιαστούν από τις «χάντρες» που θα τους φέρουν τα «νέα ονόματα».

Δικαίωμα, όμως και (κυρίως) υποχρέωση του Ελληνικού Λαού αποτελεί το να αποδείξει ότι δεν του αξίζει να τον υποτιμούν και να κάνει τον φόβο όχι μόνο της ΝΔ, αλλά ολοκλήρου του καθεστωτικού φάσματος του «συνταγματικού τόξου» πραγματικότητα, ενδυναμώνοντας στο έπακρο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών