Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 31, 2010

ΚΥΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί το πρώτο κύμα της εξόδου από το "κλείνον άστυ" των αδειούχων του Αυγούστου, παρά τις δυσκολίες, που έχει προκαλέσει η απεργία των φορτηγών και βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης και τις ελλείψεις που παρατηρούνται σε καύσιμα.

Μειωμένη σε σχέση με...
πέρυσι είναι από τα ξημερώματα η κίνηση στις δύο εθνικές οδούς, καθώς εξαιτίας της αβεβαιότητας που επικρατεί για την εξασφάλιση καυσίμων, πολλοί ταξιδιώτες είναι ακόμη ιδιαίτερα επιφυλακτικοί για το αν θα πρέπει να ξεκινήσουν για τον προορισμό τους, ιδίως αν αυτός είναι αρκετά μακρυά από την Αθήνα.

Αντίθετα αυξημένη είναι η κίνηση στα πρακτορεία των ΚΤΕΛ, όπου χιλιάδες εκδρομείς προτίμησαν τις υπεραστικές συγκοινωνίες για να μεταβούν στην επαρχία και τα παραθεριστικά κέντρα.
Υποτονική ήταν χθες η κίνηση στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Κατερίνης - Αθηνών, καθώς ελάχιστα είναι τα οχήματα που πέρασαν από τα διόδια των Μαλγάρων. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους των διοδίων, η κίνηση των οχημάτων ήταν αραιή και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού.

Μειωμένη κίνηση παρατηρήθηκε και στον υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ "Μακεδονία", στη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά το θέμα της έλλειψης καυσίμων, είπε ότι «προς το παρόν δεν υπάρχει πρόβλημα», καθώς «το ΚΤΕΛ αυτοτροφοδοτείται», έχει δηλαδή δικά του καύσιμα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών