Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 31, 2010

Αφήστε την πόρτα ανοιχτή για τους… λιγοστούς εναπομείναντες στον ΛΑ.Ο.Σ



Μόνο τον Ιούλιο είναι δεκάδες τα στελέχη του που αποχώρησαν .Μεταξύ των οποίων ο Κουριανίδης, ο Μπέλτσιος, ο Προδρόμου, η Σακατζη, η Τζουμα, και τώρα ο Τσιαρας.
Έχουμε χάσει τα ονόματα όσων φεύγουν ΧΑΜΟΣ. Ο αρχιλαμόγιος για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι ο… καθετήρας του.
Χθες έστειλε στην παγκόσμια σύσκεψη στην ΚΡΗΤΗ εν αγνοία των λιγοστών τοπικών στελεχών,(τόσο πολύ τους υπολογίζει) τον… λογιστή του… Μητσοτάκη, τον γραφικό ΜΑΝΟΥΣΟ ΝΤΟΥΚΑΚΗ για να απευθύνει χαιρετισμό ,και ο μαλάκας ήθελε να κάνει αντιπολίτευση από το βήμα.
Το τι κράξιμο και σφύριγμα έφαγε από όλους τους παριστάμενους είναι άλλο πράγμα. Αντιλαλούσε με τις ώρες η αίθουσα. Εμείς ήμασταν εκεί, και…. γελάμε ακόμα από χθες. Πόσο ποιο καραγκιόζης μπορεί να γίνει κάποιος που εχει το ψώνιο της πολιτικής χωρίς να έχει τις ανάλογες ικανότητες και διορατικότητα. Που πήγες ρε Καραμήτρο; Εδώ δεν τόλμησε να πάει η …ΝΤΟΡΑ. Πήγες εσύ αντ΄αυτου για να καθαρίσεις για το Μητσοτακεϊκο; Πάλι καλά που δεν έφαγες και τίποτα… ψιλές. ?
ΔΗΛΩΣΗ-ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Δηλώνω υπεύθυνα ότι παραιτούμε από τη θέση του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ . Επίσης τονίζω ότι...

παραιτούμε κι από μέλος του κόμματος. Οι λόγοι που με οδήγησαν σ΄αυτή μου την απόφαση είναι οι εξής:1. Ο ΛΑ.Ο.Σ έχει μετατραπεί σ’ένα νεοφιλελεύθερο αστικό κόμμα που υπερασπίστηκε τα αντιλαϊκά οικονομικά μέτρα του Δ.Ν.Τ. υπερψηφίζοντάς το μνημόνιο.2. Το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ χαρακτηρίζεται από αντιδημοκρατικότητα σε όλα τα επίπεδα. Τα περισσότερα μέλη της Κ.Ε. είναι διορισμένα από τον πρόεδρο και τους τριγύρω του, τα μέλη όλων των νομαρχιακών επιτροπών επίσης διορισμένα, όπως κι όλα τα όργανα του κόμματος. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Κ.Ε. συνήλθε μόνο μία φορά μέσα σε ένα ολόκληρο χρόνο κι εκεί το λόγο πήρε μόνο ο πρόεδρος και δύο βουλευτές των Αθηνών, σε κανέναν άλλο δεν επετράπη να μιλήσει ή να προτείνει κάτι. Οι πολιτικές κολοτούμπες του ΛΑ.Ο.Σ έχουν απογοητεύσει όλους τους ψηφοφόρους που πίστευαν στον αγνό πατριωτισμό και στην κοινωνική δικαιοσύνη. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι αυτό το κόμμα αποτελεί δεκανίκι της εκάστοτε κυβέρνησης. Ήταν τραγικό προσωπικό μου λάθος ότι πίστεψα στο κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. Έβλεπα τα αρνητικά σημάδια της πορείας του κόμματος και γι αυτό έχω αποστασιοποιηθεί σε τοπικό επίπεδο εδώ και πολλούς μήνες και γι αυτό ενώ δέχτηκα πολλές πιέσεις δεν έκανα αίτηση για να συμμετέχω στη νέα Ν.Ε. Ως ελεύθερος άνθρωπος αλλά κι ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς δεν μπορώ να συμμετέχω σ’ ένα κόμμα που υποθήκευσε το μέλλον της πολύπαθης Ελληνικής νεολαίας ψηφίζοντας ναι σε περικοπές μισθών και στις εύκολες απολύσεις. Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα τα τελευταία χρόνια, τα παιδιά της Νεολαίας που έδωσαν μάχες στα πανεπιστήμια και στα πεζοδρόμια (παρά τα απαγορευτικά των κεντρικών), καθώς και τους ανθρώπους που με εξέλεξαν στην κεντρική επιτροπή 21ο στο σύνολο και πρώτο από τους εκπροσώπους της Νεολαίας. Συναγωνιστές, μας περιμένουν νέοι αγώνες για την πατρίδα, την ελευθερία και την κοινωνία από νέο μετερίζι.
Τσιάρας Δημήτρης (υπεύθυνος ΝΕΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - Μέλος Κ.Ε. ΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών