Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 22, 2010

Κωλοτούμπας ο Σγουρός.. Τώρα λέει πως είναι υπέρ του μνημονίου. Ωμή παραδοχή κοροϊδίας των πολιτών

«Ποιος είπε ότι είμαι αντίθετος με το μνημόνιο; Εγώ δεν είπα ότι δεν συμφωνώ με το μνημόνιο. Απλώς είπα ότι τα 11 εκατομμύριατων Ελλήνων δεν θέλουν το μνημόνιο, το οποίο ωστόσο είναι αναγκαίο κακό» δήλωσε χθες μιλώντας στο «Βήμα» ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Ι. Σγουρός, ο οποίος στηρίζεται από το ΠαΣοΚ, θέλοντας προφανώς να... διασκεδάσει τα όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή, ότι δηλαδή δεν συμφωνεί με το μνημόνιο. Στην εκπομπή συμμετείχαν όλοι οι υποψήφιοι περιφερειάρχες της Αττικής. «Αυτό που είπατο λένε όλοι οι πολίτες» συμπλήρωσε.

Η άποψη του κ. Σγουρού επί του μνημονίου δημιούργησε αναταραχή χθες στο ΠαΣοΚ, τη στιγμή που ο υποψήφιος περιφερειάρχης, στην πιο νευραλγική περιφέρεια στην Αττική, εμφανιζόταν ότι δεν συμφωνεί με το μνημόνιο. Ουδείς γνώριζε αν η άποψη του κ. Σγουρού ήταν γενική κομματική άποψη εν όψει εκλογών και εν όψει της αντιπαράθεσης που θα έχει με τον κ. Ι. Δημαρά, ο οποίος διεγράφη από την ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος επειδή δεν ψήφισε υπέρ των μέτρων, ή αν ήταν προσωπική άποψη του κ. Σγουρού. Υπήρξαν όμως τηλεφωνικές επικοινωνίες του κ. Σγουρού τόσο με τον Γραμματέα του ΠαΣοΚ κ. Μ. Καρχιμάκη όσο και με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και το ζήτημα θεωρήθηκε λήξαν. Και οι δύο τον κάλυψαν πλήρως. Ο κ. Γ. Πεταλωτής δήλωσε μάλιστα ότι «δεν υπάρχει ηθικό θέμα με τον υποψήφιο περιφερειάρχη» και πρόσθεσε: «Η άποψη που διατύπωσε ο κ. Σγουρός είναι άποψη όλων μας».

Ο κ. Σγουρός επιμένει πάντως ότι αυτά που είπε στην τηλεόραση τα λένε καθημερινά όλοι οι Ελληνες και ότι δεν είπε τίποτε περισσότερο από αυτό που πιστεύουν όλοι στην Ελλάδα. Ο κ. Πεταλωτής συμπλήρωσε τα λόγια αυτά του κ. Σγουρού σημειώνοντας: «Θα ήταν πολύ καλό να μην υπήρχε μνημόνιο. Δεν είναι κανείς υπέρ του μνημονίου αυτοτελώς. Αλλά όταν υπάρχει η συγκεκριμένη ανάγκη, τότε το μνημόνιο είναι πραγματικά σωτήριο για τη χώρα»

"Το ΒΗΜΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών