Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 22, 2010

"Οχι" των παραγωγών στις ταμειακές

Aπό νωρίς το πρωί σήμερα οι παραγωγοί που πουλάνε τα εμπορευματά τους στις λαϊκές αγορές έχουν στήσει τους πάγκους τους έξω από το υπουργείο Οικονομικών στο Συνταγμα και μοιράζουν φρούτα και λαχανικά.

    Η συγκεντρωση των παραγωγών πραγματοποιείται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για...
την τοποθέτηση ταμειακών μηχανών στις λαϊκές αγορές. Αύριο οι παραγωγοί θα πραγματοποίησουν 24ωρη απεργία.

    Αιτήματα του κλάδου δεν είναι μόνο το θέμα των ταμειακών αλλά και φορολογικά ζητήματα, η αύξηση του ΦΠΑ στα αγροτικά προϊόντα και γενικότερα προβλήματα καλής λειτουργίας του θεσμού των λαϊκών αγορών.

    Να σημειωθεί όμως ότι οι λαϊκές αγορές θα λειτουργούν καθώς οι έμποροι πωλητές δεν μετεχουν στην κινητοποίηση των παραγωγών.

    Στο μεταξύ, από την 1η Οκτωβρίου ξεκινάει η εφαρμογή της χρήσης των φορητών ταμειακών μηχανών σε παραγωγούς και πωλητές λαϊκών αγορών, αλλά από την πλευρά τους οι παραγωγοί δηλώνουν ανέτοιμοι για κάτι τέτοιο και ζητούν τρίμηνη αναβολή του μέτρου.

    Οι παραγωγοί διαφωνούν με την εφαρμογή του μέτρου και σύμφωνα με πληροφορίες μόνο ορισμένοι έχουν προχωρήσει στην αγορά ταμειακών μηχανών, ενώ οι περισσότεροι δεν έχουν κάνει ούτε την παραγγελία. Οπως αναφέρουν στελέχη της αγοράς είναι πλέον τόσο οριακός ο χρόνος που και τώρα να παραγγείλουν τις ταμειακές μηχανές θα είναι αδύνατον να τις έχουν μέχρι την 1η Οκτωβρίου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών