Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 19, 2010

Νέα επιστολή- κόλαφος βουλευτή του Πα.Σο.Κ. για την επιλογή στήριξης του κόμματος της υποψηφιότητας Τατούλη. "διχάζετε τον κόσμο του Πα.Σο.Κ."

Νέος βουλευτής Αρκαδίας ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αλλά δεν «μασάει». Αντιδρώντας στην επιλογή στήριξης του Πέτρου Τατούλη στην Πελοπόννησο, έστειλε επιστολή στον γραμματέα του κόμματος και τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου. Με αιχμηρό τρόπο επισημαίνει τα εξής:
«…Σ’ ένα κόμμα που υπερασπιζόμαστε τη διαβούλευση και τη συμμετοχική δημοκρατία, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι,
ως βουλευτής εκλεγμένος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, δεν κλήθηκα να εκφράσω την άποψή μου για την υποψηφιότητα που θα στήριζε το Κίνημά μας στις εκλογές για την Περιφέρεια. Όπως επίσης, είναι εύλογο απορίας ότι δεν κλήθηκαν οι Βουλευτές που εκλέγονται στις αφορούσες περιοχές σε συζήτηση - διαβούλευση για το θέμα, κάτι το οποίο είχα προτείνει στον Πρόεδρο της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων. Το αποτέλεσμα ήταν να ανακοινωθεί η απόφαση της Επιτροπής και οι βουλευτές να ενημερωθούμε στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου.
Δεδομένων των όσων μόλις περιέγραψα, της πολιτικής ιστορίας και διαδρομής της συγκεκριμένης υποψηφιότητας, καθώς και των αντιδράσεων των στελεχών μας για την απόφαση αυτή που διασπά την πολιτική βάση της παράταξης, και στέλνει αντιφατικά μηνύματα στην κοινωνία, θα ήθελα η Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων του κόμματος να ενημερώσει το Εθνικό Συμβούλιο για τους λόγους για τους οποίους κατέληξε στην απόφαση και ποιοι πρότειναν την υποψηφιότητα αυτή».
http://topontiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών