Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 19, 2010

Η Ελλάδα πωλείται

Εισροή ξένων κεφαλαίων αξίας 2,5 δισ. ευρώ, από 5-6 μεγάλες επενδύσεις αξίας άνω των 300 εκατ. ευρώ, αναμένει ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης, σύμφωνα με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Figaro», κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψής του στο Παρίσι.
Στο άρθρο, με τίτλο «Η Ελλάδα πωλείται σε ξένους επενδυτές», αναφέρεται ότι παρουσίασε το νομοσχέδιο για την προσέλκυση «στρατηγικών επενδύσεων», προσδιορίζοντας μάλιστα ότι θα κατατεθεί στη Βουλή αργότερα από πως αναμενόταν, «στο τέλος Οκτωβρίου».
Ανέφερε ότι οι επενδύσεις θα γίνουν σε όλους τους κλάδους (ενέργεια, νερό, μεταφορές και λιμένες), προσθέτοντας ότι «όλοι οι επενδυτές είναι ευπρόσδεκτοι», Ελληνες -κυρίως....
εφοπλιστές- και ξένοι. Προανήγγειλε δε ότι η άφιξη του Κινέζου πρωθυπουργού Wen Jiabao στην Αθήνα, στις 2 Οκτωβρίου, «αναμένεται να οδηγήσει σε άλλες επενδύσεις μεταφορών».
Ο κ. Παμπούκης προσδιόρισε ότι το «fast track» θα ξεκινήσει με 5 ή 6 μεγάλα έργα άνω των 300 εκατ. ευρώ το 2011. Στενός του συνεργάτης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, προσέθεσε ότι φιλοδοξία του υπουργείου είναι οι εισροές επενδύσεων το λιγότερο 5 δισ. ευρώ. Ο υπουργός Επικρατείας συνέδεσε το νομοσχέδιο με το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και επεσήμανε ότι δεν μπορεί να πει πόσες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν.

enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών