Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 23, 2010

Η ΝΔ έχει ανάγκη τα δικά της ΜΜΕ

          Στην εποχή που ζούμε, οι δικτατορίες δεν χρειάζονται όπλα και πραιτοριανούς. Επιβάλλουν την άποψη τους στις πλατιές μάζες με την πλύση εγκέφαλου των ΜΜΕ. Είναι καταπληκτικό πως κατευθύνουν την κοινή γνώμη.
          Στην εποχή που ζούμε, τα ΜΜΕ δεν μεταφέρουν πια το ‘‘μήνυμα’’, δεν μεταφέρουν πια την είδηση. Στην εποχή που ζούμε, τα ΜΜΕ κατασκευάζουν το μήνυμα που θέλουν, όπως ακριβώς το θέλουν, διογκώνουν ή θάβουν την είδηση που επιθυμούν. Ο Μεγάλος Αδελφός σίγουρα ζει ανάμεσα μας και ο Γκαιμπελς δικαιώνεται.

          Γι’αυτό, στην μάχη για την σωτηρία της πατρίδας από την χρεοκοπία και τον δοσιλογισμό, η οποία πρόκειται να λάβει γιγαντιαίες διαστάσεις τον επόμενο καιρό, η Νέα Δημοκρατία πρέπει ...να αποκτήσει τα δικά της ΜΜΕ.

          Ήταν πάντα προφανές, πως πολεμήθηκε η ΝΔ στον χώρο την μέσων και πως διαστρεβλώνονται οι ειδήσεις που την αφορούν ή οι απόψεις που εκφράζει. Τελευταίο παράδειγμα, ο ‘‘καημός’’ των δημοσιογράφων – εκατομμυριούχων – υπαλληλίσκων της Νέας Τάξης να μας πείσουν ότι ο Σαμαράς, ντε και καλά, εγκαταλείπει την αντιμνημονιακη στάση του.

          Οι μόνες περίοδοι που η Νέα Δημοκρατία προβλήθηκε από τα ΜΜΕ, ήταν όταν η διαπλοκή αβανταρε τον Μητσοτάκη το 1989 (για να πάρουν τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες και γιατί ο Ανδρέας τόλμησε να προσπαθήσει να τους γονατίσει με έναν ‘‘δικό του’’, τον Κοσκωτα) και το 2004, όταν η ΝΔ σάρωνε σε όλη την χώρα και ήθελαν να πάνε με τον ισχυρό της στιγμής, κατά το αξίωμα Ο.Φ.Α. (όπου φυσαει ο άνεμος). Και τα δυο κράτησαν πολύ λίγο.

          Φυσικά, η ΝΔ έχει τεράστιες ευθύνες γιατί δεν ασχολήθηκε ποτέ πραγματικά με την στήριξη των δικών της μέσων, ούτε καν με τις δικες της εφημερίδες, οι οποίες κλείνουν η μια μετά την άλλη. Εξίσου ευθύνεται ο κόσμος της Κεντροδεξιάς που προτιμάει να διαβάζει Ελευθεροτυπία ή Βήμα (να μου κοπεί το χέρι καλύτερα).

          Αν λοιπόν η ΝΔ επιθυμεί να περάσει το μήνυμα της στον λαό, να δείξει ότι αλλάζει, ότι έχει μια συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών