Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 22, 2010

Η ενδοπασοκική κατακραυγή

EΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ στενά την επικαιρότητα, σε πείσμα των καιρών που μας θέλουν παγκοσμιοποιημένους αρχιμαγείρους, είναι βέβαιο ότι θα γνωρίζουν πως σιγά-σιγά έχουν αρχίσει να βγαίνουν από το καβούκι τους οι κυβερνητικοί βουλευτές, εκτός εκείνων που ήδη έχουν παραιτηθεί ή διαγραφεί και εναντιώνονται στην καταστροφική πολιτική της κυβέρνησής τους. Δεν είναι λίγοι αυτοί που κατά καιρούς τις τελευταίες εβδομάδες έχουν ξεσπαθώσει μη αντέχοντας άλλο την κατακραυγή των ψηφοφόρων τους.


ΚΑΙ ΧΘΕΣ, ΛΟΙΠΟΝ, φάνηκε για μια ακόμη φορά,
κατά τη διάρκεια ενός μεγίστης σημασίας κοινοβουλευτικού γεγονότος, όπως είναι η συζήτηση για τον Προϋπολογισμό, ότι κάποιοι αμφισβητούν την ορθότητα της κυβερνητικής πολιτικής που είναι προσηλωμένη στο μνημόνιο, το οποίο λειτουργεί πλέον για τον ελληνικό λαό ως μέγκενη που σφίγγει κάθε μέρα που περνάει όλο και πιο πολύ.


ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ που αντιλαμβάνονται ότι εφόσον ο Προϋπολογισμός του 2010 ήδη έχει υστέρηση 1,9 δισεκατομμυρίων ευρώ, εξαρχής καθίσται άχρηστος ο εκπονηθείς νέος Προϋπολογισμός από το υπουργείο Οικονομικών για το 2011. Ετσι όπως έχει χαράξει το δρόμο της η κυβέρνηση και κατ’ επέκταση η ελληνική κοινωνία που ακολουθεί, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η κατάσταση τον Μάρτιο, μετά δηλαδή από μόλις τρεις μήνες! Η κυβέρνηση έχει οδηγήσει τη χώρα σε πλήρες αδιέξοδο και δείχνει ότι ακόμη δεν το συναισθάνεται.


Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ συνεχίζει να πιστεύει ότι οι αποφάσεις του και η πολιτική που ακολουθεί θα οδηγήσει σε μείωση της ύφεσης και σε ανάπτυξη, ενώ έχει πλέον αποδειχθεί ότι ο δρόμος αυτός μας οδηγεί μαθηματικά στον γκρεμό.
"E.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών