Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 22, 2010

Τέλλογλου: Ψέμα και Προπαγάνδα υπέρ των γενίτσαρων

Ο Τέλλογλου ξεκίνησε την εκπομπή του με την κλασική διατεταγμένη επίθεση στον Καραμανλή . Αξέχαστο έμεινε στους Αμερικάνους το Βέτο. Μαζί με τα Σκόπια ...έμεινε έξω από το ΝΑΤΟ και η Ουκρανία κι έπεσε η φιλοαμερικανική κυβέρνηση κι ανατράπηκαν όλα.
"Το βέτο φταίει που οι Σκοπιανοί διεκδικούν περιουσίες!" Τι λες ρε Τέλλογλου;;; Τι μας λες ρε Τέλλογλου...εξυπνάκια ;;;
Το ΠΑΣΟΚ υποσχέθηκε ιθαγένεια στα παιδιά των γενίτσαρων που συνεργάστηκαν με τον Χίτλερ, με τους Βούλγαρους και τον Τίτο. Ο Καραμανλής τους παρέπεμψε απλά στη Δικαιοσύνη.
Εδώ διεκδικούν ολόκληρη τη Μακεδονία τα τελευταία 100 χρόνια ΕΠΙΣΗΜΑ. Το βέτο του Καραμανλή περίμεναν να διεκδικήσουν τα κοτέτσια που άφησαν;;;
Εδώ και 60 χρόνια θέτουν θέμα... μειονότητας για να ανοίξουν πέρασμα για τον Θερμαϊκό... και το βέτο ... είναι που άλλαξε τη στάση τους ... και μας έπιασε τρέμουλο, ρε ψεύτη Τέλλογλου ;;;

Κι ήρθες ρε φωστήρα να βαφτίσεις τους γενίτσαρους ... αδικημένους αντιστασιακούς του ΕΛΑΣ;
Ήρθες να μας πεις ότι Βουλγαρίζοντες και Μακεντόντσιδες ... που πολέμησαν με τους Ναζί και τους Βούλγαρους και μετά μαζί με τον Τίτο για την αυτονόμηση της Μακεδονίας ... ήταν μαχητές στον 
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, που ήταν πρακλάδι του ΕΘΝΙΚΟΥ Απελευθερωτικού Μετώπου!!! Που τους έχουμε και υποχρέωση...που μας έσωσαν!
Βούλγαροι και Μαλακεδόνες που ήθελαν να απελευθερώσουν την Ελλάδα ... από ποιόν ρε ... φωστήρα;;; Από τους Έλληνες;;;









Ήταν αντιστασιακοί οι γενίτσαροι που υπάκουαν στις εντολές των Εβραίων που οικοδόμησαν την απάτη του Κομμουνισμού ; 

Το ΠΑΣΟΚ όμως... μοιράζει ιθαγένειες κι εσύ θέλησες να δημιουργήσεις κλίμα στην Ελληνική Δικαιοσύνη. 
Να δώσεις στη δικαιοσύνη την γραμμή-ΗΠΑ για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις.
Έστειλες μήνυμα στους αρμόδιους, να διευκολύνουν τις ιθαγένειες και μετά να ΑΝΤΑΜΕΙΨΟΥΝ τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ που συνεργάστηκαν με τον Χίτλερ και τον Τίτο ώστε να ξεϋποχρεωθούν οι Αμερικάνοι στους Σκοπιανούς. Μπράβο ρε Εφιάλτη...μπράβο!




























Το ΠΑΣΟΚ του Soros ήταν που περίμεναν οι Σκοπιανοί για να ανοίξουν μπίζνες... εξυπνάκια Τέλλογλου. Με το ΠΑΣΟΚ όλα οδεύουν όπως διατάζουν οι πλανητάρχες.

Ο Μπουτάρης...δήμαρχος Θεσσαλονίκης . Βολεύει! Συνάδελφός σου κι αυτός. Γιατί όπωςείπε ... το να πεις ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική ... είναι λόγια μίσους!

Ο Καραμανλής τους έκατσε στραβά και οι Αμερικάνοι έκαναν επίδειξη δύναμης με όλη τη γκάμα των τρομοκρατικών μεθόδων που διαθέτουν. (Παρακολουθήσεις τηλεφώνων, φωτιές, εξεγέρσεις, δολοφονίες, λάσπη ατελείωτη σε παγκόσμιο επίπεδο κλπ)
Δεν σε προβλημάτισαν οι ιθαγένειες που θέλει να μοιράσει το ΠΑΣΟΚ αλλά σε πόνεσε το ΒΕΤΟ του Καραμανλή. Πόνεσε το αφεντικό σου κι εσύ συμπάσχεις. Με το αζημίωτο πάντα. Ο " αυθόρμητος πόνος κι ο οδυρμός" ... κοστίζουν αρκετά.
Κι όποιος πληρώνει καλά έχει απαιτήσεις.
Ο Τέλλογλου είναι "επαγγελματίας" , δεν είναι τυχαίος.
Και για να ολοκληρώσει το έγκλημα ...
όταν σε κάποια στιγμή ρωτάνε τη γριά από ποια οικογένεια είναι ο Ουρτζάνης ... αυτή απαντάει ξεκάθαρα "Τσάτσκοιτε" (του Τσάτσκου) και σκόπιμα μεταφράζει στους υπότιτλους το επίθετο με ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ κατάληξη ΤΣΑΤΣΚΩΦ (!) για να φανεί ΞΕΚΑΘΑΡΑ μη Ελληνικό . Βλέπετε το πραγματικό επίθετο που ήταν ΤΣΑΤΣΚΟΣ ... δεν βολεύει στην προπαγάνδα, ούτε το Ουρτζάνης φυσικά. Και στους υπότιτλους βουλγαροποίησαν σκόπιμα το επίθετο.
















Τα επίθετα αυτά μπορεί να είναι βλάχικης προέλευσης αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες όταν κάποιος είναι επαγγελματίας ψεύτης.
Όταν η γιαγιά απάντησε για το δικό της επίθετο ... αυτό το άφησαν αμετάφραστο γιατί δεν βόλευε να βουλγαροποιηθεί! Είπε "Ρούσκουιτε" , του Ρούσκα δηλαδή, και δεν μπήκαν καν στον κόπο να το αποδώσουν στους υπότιτλους με Βουλγαρική κατάληξη.















Το έκαναν όμως στην γραπτή απομαγνητοφώνηση κάτω από το video στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ.












Ο Τσάτσκο δεν αποκαλούνταν ποτέ Τσάτσκωφ, ούτε ο Ρούσκας Ρούσκωφ.
Όταν οι Βούλγαροι, κατέλαβαν το Πόζαρ, προσπάθησαν να εκβουλγαρίσουν τα επίθετα του κόσμου και αντίστοιχα οι Σκοπιανοί αργότερα προσέθεσαν την κατάληξη -οσκι, -εσκι για να τα αποβουλγαροποιήσουν αποφεύγοντας πάντα να τα διατηρήσουν στην αρχική τους μορφή . Αυτό γινόταν λόγω του ότι τα περισσότερα ακούγονταν πιο κοντά στα Ελληνικά επίθετα και δεν είχα καθαρά σλαβικό χαρακτήρα. Έτσι ο Βλάχος Γρούιος, έγινε πρώτα Gruev (που θύμιζε Βουλγαρικό) και μετά Γκρούεφσκι ώστε να ΜΗΝ θυμίζει πλέον Βουλγαρικό επίθετο. Τα επίθετα του κόσμου, και ειδικά των αγράμματων πληθυσμών άλλαζαν ανάλογα με τον μνηστήρα της Μακεδονίας στην περιοχή τους . Οι Βούλγαροι ... εκβουλγάριζαν και ο Τίτο ... επινόησε τις "εβραϊκού" χαρακτήρα καταλήξεις -οσκι, ίσκι, -έσκι κλπ για διαφοροποιήσει σκόπιμα τα ονόματα και από τα αντίστοιχα Ελληνικά, Βουλγαρικά και Σερβικά (-ίεβιτς πχ)
Όχι κ.Τέλλογλου! Στο Κολωνάκι μπορεί να περάσει η καλοπληρωμένη προπαγάνδα αλλά στα μέρη μας ...ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ.
Ελάχιστοι ντόπιοι Μακεδόνες είχαν επίθετα με κατάληξη σε -ΩΦ (όπως Αβέρωφ) προ του 1870. Πολλά επίθετα δεν είχαν το τελικό "σίγμα" ... όπως και του Ουρτζάνη ήταν Τσάσκο και όχι Τσάσκωφ που σκόπιμα μετέφρασες. Κι αυτό λέγεται ... φουστιά κ.Τέλλογλου.
Όμως εμείς δεν ξεχνάμε κ.Τέλλογλου τη σχέση σου με τους πράκτορες.
Ξέραμε ότι είχες ανοιχτό λογαριασμό με την πρεσβεία κι έπρεπε να επανορθώσεις. Και ήθελες να επανορθώσεις με γελοιότητες , ψέμα και προπαγάνδα μιας και η αλήθεια δεν προσφέρεται για τα σχέδια των ΗΠΑ.
Εμείς δεν ξεχάσαμε πως το ΟΑΚΚΕ της CIA σου έριξε εκείνη την προειδοποιητική βολή για την παθητική σου στάση απέναντι στο ABECEDAR του Ουρανίου Τόξου.























Τότε που το ΟΑΚΚΕ-SOROS σε "κάρφωσε" στο boss για το ότι ΔΕΝ υπερασπίστηκες ως όφειλες το "πόνημα" του Σκοπιανού Αναγνωστικού που εξέδωσαν με προκάλυμμα το ABECEDAR που απευθυνόταν στην Βουλγαρική μειονότητα πριν την ανταλλαγή πληθυσμών.
Θυμάσαι εκείνη την παρουσίαση των ΙΩΝ της CIA στην ΕΣΗΕΑ ... και πως έβγαλαν στη σέντρα ... ειδικά εσένα;;;
Και πες μας ρε Τέλλογλου τώρα...

Γιατί ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ περίμεναν καλά λόγια;;;
Τόσοι δημοσιογράφοι εκεί ... κι "έδωσαν" εσένα μόνο!
Γιατί ρε Τελλογλου; Δέσμευση, παραγγελιά, υποχρέωση; Τι ήταν αυτό που δεν έκανες;
Αφαιρέθηκες την ώρα της παρουσίασης;
Δεν καταλάβαινες καλά τα σπαστά Ελληνικά του αρχιτέκτονα που παριστάνει τον ξένο όταν μπαίνει στην Αθήνα;
Γιατί τους απογοήτευσες;
Τι συνέβη μετά που έγινε γνωστό ότι ΔΕΝ ήσουν εντάξει στις υποχρεώσεις σου;;;
Με την εμετική σου εκπομπή τελικά ... τους ικανοποίησες;;;
Ξέχασαν το παλιό σου ατόπημα; Πες μας ... Τέλλογλου ... πες μας!
Πες μας να μάθουν οι φορολογούμενοι που πάνε τα λεφτά τους.
πηγή
http://macedonia-greece.blogspot.com/2010/12/blog-post_21.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών