Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 15, 2010

Τζουμάκα σε έχουμε 'καταγράψει' για αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ...

Επείδη από πρώτη Ιανουαρίου, αν τελικά παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα ο Δημαράς, μιας και είναι και αυτός ένας από τους γνωστούς κωλοτούμπες της πολιτικής, ενδέχεται να βρεθεί στο κοινοβούλιο ο Στέφανος Τζουμάκας, ας του θυμίσουμε κάποιες δηλώσεις του για το Πα.Σο.Κ. και την οικονομική του πολιτική, το ΔΝΤ και το Μνημόνιο...

Αναπαραγωγή απόψεων, μέσω του blog του, την Άνοιξη του 2010 κατά τη διάρκεια της ένταξης ή όχι στο ΔΝΤ
"Οποιοσδήποτε έχει υποτυπώδεις γνώσεις γύρω από το θέμα γνωρίζει ότι η προσφυγή στο ΔΝΤ αποτελεί το έσχατο σκαλοπάτι διεθνούς εξευτελισμού μιας χώρας, με καταστροφικές συνέπειες τόσο για τον λαό της όσο και για την κυβέρνηση που αποφάσισε την προσφυγή στο ΔΝΤ.

Δεν είναι τυχαίο που στο ΔΝΤ προσφεύγουν σχεδόν αποκλειστικά τριτοκοσμικές χώρες."
 και συνεχίζει...

"ΣΥΜΦΟΡΑ για τη χώρα και τον Ελληνικό λαό που θα οδηγηθεί στην εξαθλίωση θα αποτελούσε ενδεχόμενη προσφυγή της κυβέρνησης Παπανδρέου στο ΔΝΤ.

Ταυτόχρονα, βαρύτατη προσβολή για την ιστορία του ίδιου του ΠΑΣΟΚ και των ιδανικών του ιδρυτή του, του Ανδρέα Παπανδρέου, θα συνιστούσε μια τέτοια κίνηση. Δεν είναι επιτρεπτό μια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής έναν Παπανδρέου, ο οποίος μάλιστα κατά σύμπτωση είναι και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς αυτήν την περίοδο, να ταυτιστεί με τον διεθνή διασυρμό της χώρας και την οικονομική και κοινωνική εξουθένωση του λαού μας"

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2010 σε συνέντευξή του στο tvxs.gr
"Κάθετα αντίθετος με τη σημερινή οικονομική πολιτική της κυβέρνησης εμφανίζεται ο κ. Στέφανος Τζουμάκας, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος αναλαμβάνει «πρωτοβουλία προοδευτικής διακυβέρνησης»"

«Υπάρχει νεοφιλελεύθερο σχέδιο το οποίο έχει στόχο να φτωχύνει τη χώρα κατά 30%, ώστε να την κάνει πιο ανταγωνιστική κατά τους μονεταριστές του διεθνούς και ευρωπαϊκού δικτύου»

"Διοικούμαστε από σοσιαλοφιλελεύθερους που δεν έχουν σχέση με το Πα.Σο.Κ. και σκοπεύουν να πάρουν ακόμα χειρότερα μέτρα"

"Δεν υπάρχει μεγαλύτερη συμμορία από την Goldman Sachs κ.ο.κ. Και αυτές οι συμμορίες συνδέονται με την αγοραία Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα"


 "Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση εφαρμόζει  νεοφιλελεύθερο σχέδιο"

ΜΑΙΟΣ 2010, Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό

" Η χώρα θα μπει σε ύφεση, θα κλείσουν επιχειρήσεις και θα χαθούν θέσεις εργασίας. Θα έχουμε νέα φτώχεια, παλαιόπτωχους και νεόπτωχους. Ποιος θα οδηγήσει την κούρσα; Έγινε μια βίαιη αναδιανομή πλούτου και υπήρξε πολιτική ανοχή"

 Αυτά τα λίγα κύριε Τζουμάκα για αρχή...
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε όταν φθάσει η ώρα να ορκιστείτε βουλευτής και ακόμα παραπάνω στην περίπτωση που θα κληθείτε να συνηγορήσετε υπέρ της κατοχικής κυβέρνησης του Μνημονίου.
Της κυβέρνησης των ΔυΝασΤών.
Τότε δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες.
Τα γραπτά και οι δηλώσεις μένουν κύριε πρώην πρόεδρε της ΕΦΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών