Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 18, 2011

Έρχεται ο μεγάλος χαμός! Ο Παπανδρέου αδειάζει τον Πάγκαλο!!!

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται μετά το νέο άδειασμα του πρωθυπουργού στον κ.Πάγκαλο. Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε κατά τη διάρκεια ομιλίας του πως “ο δημόσιος υπάλληλος είναι το κλειδί της αλλαγής” και πέταξε το καρφί για τον κ.Πάγκαλο λέγοντας πως “εμείς είμαστε περαστικοί. Εσείς είστε ο θεματοφύλυκας και η συνέχεια του κράτους”.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού εκφράζουν ανοιχτά πλέον την...
δυσφορία τους για τις δηλώσεις του αντιπροέδρου, ενώ και μέλη του υπουργικού συμβουλίου με δημόσιες τοποθετήσεις τους υπογραμμίζουν πως “οι δηλώσεις Πάγκαλου αφορούν μόνο τον ίδιο”.

Από την πλευρά του αντιπροέδρου, γίνεται λόγος για παρερμηνεία των δηλώσεων του και προσθέτουν πως δεν έχει τεθεί ζήτημα παραίτησης του αντιπροέδρου.
Πληροφορίες, αναφέρουν πως έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών όπου και θ’αποσαφηνιστεί η παραίτηση ή όχι του κ.Πάγκαλου.

Στα πλαίσια του διαφαινόμενου προεκλογικού αγώνα που έχει αρχίσει ο Γιώργος Παπανδρέου, φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να πάρει κεφάλια, για να γλιτώσει το δικό του. Πολύ καλές πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως η κομματική βάση (σε τοπικό επίπεδο στελεχών) δεν έχει ειδοποιηθεί για πρόωρες εκλογές και είναι τελείως ανέτιμη για κάτι τέτοιο.
Οι κακές γλώσσες, αναφερόμενες στην "πατριωτική" και "διαφανή" στάση του Γιώργου Παπανδρέου, λένε πως ο πρωθυπουργός προσπαθεί να αφήσει μία εικόνα που θα τον κρατήσει μακριά από τον Κορυδαλλό, αφού δεν προβλέπεται να τον δεχθεί ΚΑΝΕΝΑ κράτος σε περίπτωση που πάρει κι αυτός κάποιο αεροπλάνο για να φύγει. Και οι εκφράσεις του προσώπου του Γιώργου Παπανδρέου ομολογούν αδιέξοδο που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ο πρωθυπουργεύων του ΔΝΤ...
http://kostasxan.blogspot.com/2011/01/blog-post_835.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών