Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 18, 2011

Ο Θέμος απαντά και "απειλεί" Πάγκαλο και Μπακογιάννη

Τώρα που αναγγέλθηκε και επισήμως η αύξηση κεφαλαίου στο "Πρώτο Θέμα" με τη συμμετοχή νέων επενδυτών κατά 40%, θα κατάλαβαν όλοι φαντάζομαι γιατί τις τελευταίες μέρες γίναμε  -έτσι ξαφνικά-  στόχος εντιμότατων πολιτικών, τύπου Ντόρας Μπακογιάννη.

Για μια ακόμη φορά μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοεκδότες και άλλα συμφέροντα που λυμαίνονται τον τόπο προσπάθησαν να μας εμποδίσουν να ενισχύσουμε την εφημερίδα μας και να κατοχυρώσουμε την ανεξαρτησία της. Για τον σκοπό αυτό επιστρατεύθηκαν οι συνήθεις πολιτικοί που παραδοσιακά αναλαμβάνουν σχετικές "εργολαβίες".

Το γεγονός ότι τελευταία στιγμή προσέτρεξε ασμένως ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, υιοθετώντας τη λάσπη της Ντόρας Μπακογιάννη εναντίον μας, απλώς εκθέτει για μια ακόμη φορά τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Πλην όμως είναι....
τόσο κραυγαλέο το ότι εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα που, σε συνδυασμό με τις υβριστικές δηλώσεις του για το κοινωνικό σύνολο και τα σκανδαλώδη ρεβεγιόν - δωράκια σε πολυτελές ξενοδοχείο, εμφανίζεται εκτός από φαύλος και διαπλεκόμενος. Γι' αυτό και το 80% του κόσμου, σύμφωνα με τα τελευταία γκάλοπ, τον θεωρεί υπ' αριθμόν 1 "βαρίδι" της κυβέρνησης.

Το "Πρώτο Θέμα" θα συνεχίσει την αποκαλυπτική δημοσιογραφία χωρίς να υποκύπτει σε ύβρεις, εκβιασμούς και προτάσεις για συνδιαλλαγή. Κι όσοι εφαρμόζουν τις συνταγές της προηγούμενης κυβέρνησης εναντίον μας θα 'χουν και την ανάλογη κατάληξη.

Υ.Γ: Υπάρχει περίπτωση να σε καθυβρίζουν και Ντόρα και Πάγκαλος χρησιμοποιώντας τη λάσπη Ρουσόπουλου και να μην έχεις απόλυτο δίκιο; Είναι ο πιο αλάνθαστος ορός της αλήθειας!

Θέμος Αναστασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών