Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 17, 2011

Φοιτητικές εκλογές 2011...

Το blog μας θα βρίσκεται στις επάλξεις για τις επόμενες ώρες ώστε να σας μεταφέρει με αναρτήσεις τον παλμό των φοιτητικών εκλογών που πραγματοποιούνται αύριο 18 Μαΐου.
ΔΑΠ και ΠΑΣΠ για πρώτη φορά μοιάζουν να βρίσκονται πολύ κοντά σε ποσοστά και ίσως η ΠΑΣΠ να καταφέρει να κερδίσει μεγαλύτερο αριθμό σχολών από τη ΔΑΠ.
Ζητούμενο για τους νεολαίους του Πα.Σο.Κ. είναι το πως θα αναχαιτίσει τη δυναμική της ΔΑΠ στη Βόρεια Ελλάδα(με εξαίρεση την Ξάνθη όπου κυριαρχεί η ΠΑΣΠ) που αρκεί, μαζί με μια μέτρια συγκομιδή στην υπόλοιπη Ελλάδα για να της δώσει, την πρωτιά.
Η ΔΑΠ από τη μεριά της, διαμηνύει σε όλους τους τόνους, πως είναι πρώτη δύναμη και μάλιστα με διαφορά, κάτι που θα φανεί και αύριο στην κάλπη. Ωστόσο στο επιτελείο της υπάρχει μεγάλος θόρυβος για το ενδεχόμενο να χαθει για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια η...
Νομική Σχολή, στην Αττική να βρεθεί δεύτερη και φυσικά ο μεγαλύτερος τρόμος τους είναι η ΑΣΟΕΕ, όπου μια ανάλογη με την περσινή 'εμφάνιση' του 19% είναι ταφόπλακα για πανηγυρισμούς.
Οι υπόλοιπες παρατάξεις αναμένεται να αυξήσουν τη δυναμική τους, εκτός της Μ.Α.Σ. (πρώην ΠΚΣ ή ΚΚΕ).
Η συμμετοχή πάντως σύμφωνα με το πρώτο δείγμα αναμένεται να είναι αυξημένη  και ειδικότερα στα ΤΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών