Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 17, 2011

Λάβρος ο Κυριάκος Μανωλάκος, στο ΔΣ Πειραιά, εναντίων των αριστερών που μιλάνε για "44χρονο νεκρό" και όχι για τον Μανώλη Καντάρη που σφαγιάστηκε!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjiUZrFQ32MaBVbhZKWuFV8WRsL_O-xiiNwP9rSN1k3_HzWsJn17gEw5kIMZKUxgES5pad6BV7HiFpc7mJnngbYFVFVnqZGFNdLrZKIQz0ojBMqwNrT4XtRrxEdq1ynt8sTMNYlj-fjsDo/s1600/manolakos.JPGΟι αριστεροί στο Δημοτικό συμβούλιο Πειραιά άρχισαν να λένε τα γνωστά για "ρατσιστική βία... πογκρόμ εναντίων των δύσμοιρων μεταναστών... ακροδεξιά στοιχεία" κ.λπ... δηλ. τα γνωστά που λένε παντού. Όσες φορές έπρεπε να αναφερθούν στον σφαγιασθέντα από τα ζώα, Μανώλη Καντάρη, έλεγαν: "ο 44χρονος νεκρός"... μέχρι που τα πήρε στο κρανίο ο Κυριάκος Μανωλάκος και τους άρχισε:

«ΠΟΙΟΣ 44χρονος; Όνομα δεν έχει; Γιατί όλοι αποκρύπτουν το ονομα του; Γιατί δεν λένε ότι λέγονταν Μανώλης Καντάρης; Μήπως φοβούνται για να μην γίνει ορόσημο; Εντάξει για... τους λαθρομετανάστες αλλά δεν τους καλέσαμε εμείς να έρθουν, να κάνουν καταλήψεις σε κτίρια και να παρανομούν. Και πείτε μας εντέλει, πόσοι τέλος πάντων μετανάστες έχουν σκοτωθεί από "ρατσιστές Έλληνες" και πόσοι Έλληνες από αθώους λαθρομετανάστες;»

Εννοείται ότι κανείς δεν ανέλαβε να του απαντήσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών