Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 17, 2011

Μία οδός εξόδου από την κρίση. Ανοιχτή επιστολή στον βουλευτή κ. Πάνο Καμμένο.

Γράφει ο Γιώργος Σιδηρούντιος
http://axiocratia.blogspot.com
Κύριε Πάνο Καμμένε,
Οι καλύτεροι Έλληνες έφυγαν και φεύγουν από την Ελλάδα. Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή, ένας από τους μεγαλύτερους επιστήμονες του 20ου αιώνα, στη δεκαετία του 1930 δήλωσε ότι τον έδιωξαν. Δεν έχει αλλάξει από τότε η κατάσταση, και τα καλύτερα μυαλά συνεχίζουν να φεύγουν. Τα πανεπιστήμιά μας είναι...
γεμάτα με άχρηστους και ξεροκέφαλους ακαδημαϊκούς, το δικαστικό μας σύστημα είναι άθλιο, και δεν είναι ψέματα πως σε γενικές γραμμές το πάνω χέρι σχεδόν παντού έχουν τα λαμόγια. Εάν δεν γίνει επιστράτευση των καλυτέρων Ελλήνων από όλο τον κόσμο για να βρουν λύσεις και να κυβερνήσουν, τελειώσαμε μέσα σε δεκαετίες. Στην Ελλάδα οι βάρβαροι είναι κυρίαρχη δύναμη στο χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, της εκκλησίας και αλλού. Βαρβαρικός είναι σχεδόν ολόκληρος ο κρατικός μας μηχανισμός, και διαποτισμένος από την κουλτούρα του σκυλαδισμού που έφερε το σημερινό εξευτελισμό μας. Προς το παρόν η Ελλάδα είναι μία χώρα όπου το πάνω χέρι έχουν βαρβαρικές πρασινομπλέ, κόκκινες και μαύρες φυλές.
Το μεγαλύτερο βήμα της ανθρωπότητας προς τα εμπρός έγινε στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου την εποχή της Κλασσικής Ελλάδος, και η όλη υπόθεση της δημιουργίας και ύπαρξης της νέας Ελλάδος από το 1821 έως σήμερα είναι στη ουσία μία προσπάθεια για την επανα – ανακάλυψη και αξιοποίησή του βήματος αυτού, πάλι προς όφελος όλης της ανθρωπότητας. Αυτό που οι Εβραίοι ξεκίνησαν το 1949 (την επανίδρυση του αρχαίου κράτους τους), το ξεκινήσαμε και εμείς το 1821. Δηλαδή τότε αρχίσαμε την αναστήλωση της αρχαίας μας κληρονομιάς. Στα πρώτα 100 χρόνια, παρά τα λάθη μας, προχωρήσαμε μπροστά. Τα τελευταία 90 ψυχορραγούμε, έχοντας απολέσει σε δύο παγκόσμιους πολέμους και άλλες συρράξεις το μεγαλύτερο ποσοστό από οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης. Μόνο οι Εβραίοι και οι Αρμένιοι είχαν περισσότερες ή παρόμοιες απώλειες με εμάς, με τη διαφορά όμως ότι κανείς από αυτούς, και κανείς άλλος στον 20ο αιώνα, δεν έτρεξε σε τόσα πολλά πεδία μαχών με τον ηρωϊσμό των Ελλήνων. Το καλύτερο και αξιολογότερο ανθρώπινο δυναμικό μας έπεσε στα μέτωπα των πολέμων, δολοφονήθηκε ή έμεινε ανάπηρο ακόμα και από τα ίδια τα δικά μας χέρια, ή εκδιώχθηκε από τη χώρα. Το ρόλο των θεματοφυλάκων του Ελληνισμού ανέλαβαν ανεγκέφαλοι και ανίκανοι. Το λεγόμενο βαθύ Ελλαδικό κράτος αποτελείται από ηλίθιους και χαζοπατριώτες, και γι’ αυτό φτάσαμε εδώ που είμαστε.
Η Ελλάδα του 20ου αιώνα δεν άκουσε τον μεγαλύτερο επιστήμονά της, τον Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή, και τον έδιωξε. Ας ακούσει τουλάχιστον τι λέει ο μεγαλύτερος επιστήμονάς της του 21ου αιώνα, ο Δημήτρης Νανόπουλος που και αυτός το εξωτερικό βρίσκεται. Αυτό που έχουμε τώρα σαν κράτος είναι ένα έκτρωμα. Θέλουν όλα σχεδόν ξήλωμα, πέταμα και φτιάξιμο από την αρχή. Πολλές χιλιάδες είναι οι ένοχοι για διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, από πολιτικούς μέχρι στρατιωτικούς και από παπάδες μέχρι δημάρχους. Αν οι ένοχοι δεν πληρώσουν, όπως δεν πλήρωσαν οι δοσίλογοι της Κατοχής και του 1974, θα έρθει το τέλος μας. Η δικαιοσύνη είναι η πρωταρχική και βασικότερη αρχή πάνω στην οποία πατάει η ανάπτυξη οποιασδήποτε ανθρώπινης κοινωνίας.
Για να σωθεί ο τόπος χρειάζονται αλλαγές που ένα οκνηρό και ζαλισμένο κόμμα πρασινομπλέ, κόκκινου ή μαύρου τύπου δεν μπορεί να τις κάνει. Αν βρεθούν έντιμοι και ικανοί που θα ξεβαφτούν από κάθε παλιομοδίτικο χρώμα και θα κάνουν κάτι καινούργιο, τότε μόνο ο κόσμος ίσως παρατήσει το σκυλαδισμό, και αρχίσει τον εξελληνισμό του. Μόνο με μία Πανελλήνια κίνηση Αξιοκρατίας θα δούμε μέλλον. Μία Ελλάδα, αν εξελληνισθεί, ακόμα και αν φτωχή και ανάπηρη αρχίσει τη νέα της πορεία, πολύ σύντομα θα γίνει και πάλι μία πολιτιστική, οικονομική και γεωπολιτική υπερδύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών