Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 20, 2011

Ο ένας από τους φονιάδες της Πλατείας Βικτωρίας είχε αποφυλακιστεί με τις… ευεργετικές διατάξεις Καστανίδη!

Ηθικοί αυτουργoί για τον φόνο του 44χρονου και για εκατοντάδες άλλα εγκλήματα. Σε ειδικό δικαστήριο να οδηγηθούν οι πολιτικοί, που έπνιξαν τη χώρα στο αίμα, εισάγοντας και υποθάλποντας ένα σωρό εγκληματίες!

Όπως είχε προβλέψει από την πρώτη στιγμή η Χρυσή Αυγή, οι δολοφόνοι του 44χρονου Μανώλη Καντάρη ήταν ήδη σεσημασμένοι εγκληματίες. Ο ένας από τους δύο συλληφθέντες μάλιστα βρισκόταν στη φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών, ήρθε όμως μία ωραία μέρα ο Καστανίδης και τον επέστρεψε πακέτο στην ελληνική κοινωνία – ελεύθερο και ωραίο – για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του. Θεωρείται δεδομένο πλέον ότι οι λεγόμενες…
“ευεργετικές διατάξεις Καστανίδη” και η κυβερνητική απόφαση να μπαίνει στην Ελλάδα όποιος γουστάρει (λαμβάνοντας το “υπηρεσιακό… κωλόχαρτο” των 30 ημερών) έχουν μετατρέψει την κοινωνία σε ζούγκλα. Κανένας από τους χρυσοπληρωμένους «εθνοσωτήρες» όμως δεν αγγίζει αυτό το φλέγον ζήτημα, κανείς τους δε λέει λέξη, επομένως είναι όλοι τους συνένοχοι.
Η Χρυσή Αυγή ξεκαθαρίζει πως η μόνη λύση είναι να δημιουργηθούν ειδικοί χώροι κράτησης για τους αλλοδαπούς εγκληματίες, που εισέρχονται στη χώρα με μοναδικό σκοπό να παρανομήσουν. Εκεί δε θα φυλάσσονται απλά, ούτε θα τους ταΐζουμε δωρεάν, αλλά θα προσφέρουν πολυετή, υποχρεωτική εργασία υπέρ του Δημοσίου. Από εκεί και πέρα απαιτούμε την άμεσα παραπομπή σε Ειδικό Δικαστήριο όσων πολιτικών προσώπων δημιούργησαν τη σημερινή αφόρητη για τον Έλληνα πολίτη κατάσταση. Οι Γιωργάκηδες, οι Παπουτσήδες και οι Καστανίδηδες γνωρίζουν πολύ καλά πως μόλις έρθει η Χρυσή Αυγή στα πράγματα, τότε θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη, για όσα δεινά έχουν προξενήσει στη χώρα. Για το λόγο αυτό και μας πολεμούν με κάθε μέσο.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών