Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2011

Ψύλλοι στ’ αυτιά μας μπήκανε . . .

Μας έβαλε σε υποψίες η χθεσινή αποκάλυψη του blog filotimia, για το ενημερωτικό σημείωμα της γενικής διευθύνσεως εσωτερικών πολιτικών, οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες.

Σε αυτό έγραψε εμπιστευτικά: «Η Ελλάς είναι αναξιόχρεος (αφερέγγυος) και παρά την επιμονή των μελών της εκτελεστικής επιτροπής και του διοικητικού συμβουλίου της ευρωπαϊκής κεντρικής τραπέζης και των υπευθύνων για τις πολιτικές της ευρωπαϊκής ενώσεως για το αντίθετο, είναι πολύ πιθανόν να χρεωκοπήσει πριν το 2013, όταν θα τεθεί σε λειτουργία ο ευρωπαϊκός μηχανισμός σταθερότητος. Το σημείωμα αυτό αναφέρεται στις...
πιθανές επιπτώσεις μιας πρώϊμης χρεωκοπίας τόσον της Ελλάδος όσον και της ευρωζώνης. Εξετάζει τρόπους οργανώσεως μιας τέτοιας χρεωκοπίας ώστε να ελαχιστοποιήσει τις πιθανές ζημιές.»
Αν συνδυάσουμε αυτό το κομμάτι με την χθεσινή υπογραφή για τον νέο μόνιμο μηχανισμό στήριξης (ESM), και από τον Υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, μάλλον αρχίζουμε να βλέπουμε τι ετοιμάζουν.
Επίσης, δεν θεωρείται τυχαίο το γεγονός ότι άρχισαν ξανά οι δηλώσεις ευρωπαίων αξιωματούχων για τα περί «επιλεκτικής χρεοκοπίας», όπως και τα ξένα δημοσιεύματα.
economikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών