Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2011

Όπα. Και η ΝΔ στα εξαπτέρυγα;;;;

Εκεί που φώναζε συνεχώς ο κ. Καρατζαφέρης για συγκυβέρνηση και για μερίδιο στην εξουσία και δεχόταν επιθέσεις από οργισμένους νεοδημοκράτες, τελικά κατάφερε και πήρε μια θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο του νεοσύστατου Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου. Θα μας πείτε που είναι το παράξενο; Αφού ο ΛΑΟΣ ψήφισε το μνημόνιο και στηρίζει τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, γιατί λοιπόν να μην δεχτεί και μια θέση στην αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου;
Το περίεργο δεν είναι στον ΛΑΟΣ, αλλά στην Νέα Δημοκρατία, η οποία ενώ δεν δέχεται καμία συναίνεση (έστω στο λάθος, για να μην φωνάζουν κάποιοι) και δεν θέλει ούτε να ακούσει για συγκυβέρνηση, τελικά και αυτή κατέλαβε μια θέση στο ΔΣ του πιο πάνω Ταμείου. Το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς δεν αποδέχτηκαν αυτή την τιμή, αν και το ΠΑΣΟΚ θα ήθελε όλο το πολιτικό σύστημα να βοηθήσει στην αξιοποίηση της Δημόσιας περιουσίας.
Μα, αν δεν μας απατά η μνήμη μας, η ΝΔ δεν ήταν εκείνη που κατηγορούσε τον ΛΑΟΣ και τις λοιπές δυνάμεις της «συμμαχίας των προθύμων» για εξαπτέρυγα του ΠΑΣΟΚ;; Τώρα γιατί....
κάνει τα πρώτα δειλά βήματα μιας συγκυβέρνησης; Μετά τα τόσα νομοσχέδια του ΠΑΣΟΚ που ψηφίζει και η ίδια και την σιωπή της για την αντισυνταγματικότητα του Μνημονίου και του Μεσοπροθέσμου, τώρα την βλέπουμε να κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο των επίσημων εξαπτέρυγων!!! Μπορεί όμως και να κάνουμε λάθος.
Η ταπεινή μας άποψη όμως είναι ότι πολύ σύντομα θα δούμε και άλλες τέτοιες περιπτώσεις…. συγκυβέρνησης, οι οποίες θα πολλαπλασιάζονται με τον καιρό.
Να μην γκρινιάζουν όμως μετά κάποιοι, για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν την ΝΔ να ακολουθεί στην πτώση το ΠΑΣΟΚ!!
Απορούμε όμως τι πάει να κάνει στο πιο πάνω ΔΣ, αφού η πλειοψηφία ανήκει στην επιρροή του ΠΑΣΟΚ;;
Μπράβο Γιώργο, τελικά θα καταφέρεις να τους κάνεις όλους συνυπεύθυνους..
Αθάνατο ΠΑΣΟΚ, ξέρεις να χειρίζεσαι την εξουσία…
Δεν είσαι κόμμα. Είσαι η εξουσία αυτοπροσώπως….
 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών