Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 12, 2011

Απίστευτη επίδειξη πολιτικού αυτισμού και ανευθυνότητας!

 

 Αλλή μια φορά το Olympia ξεσκίζει τους ηλίθιους νεοδημοκράτες που νομίζουν ότι έπιασαν τον παπά από τα.. ξέρετε

Λάβαμε το απίστευτο σπαμ που ακολουθεί και το παραθέτουμε αυτούσιο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΙΞΗΣ!

Διαβάστε το για να καταλάβετε την απύθμενη λύσσα για εξουσία που έχουν ορισμένοι.
Για να μην τους βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι, το ρεπορτάζ με την μορφή “διαρροής” έγινε από έναν. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε ποιός από τους τρεις έκανε την τρομερή αυτή PR (της καταστροφής) κίνηση.
Αφ’ ενός ο άνθρωπος είναι τόσο πεινασμένος που θεωρεί ευφημισμό να διαφημίζει ότι τρέχει σε καφετέριες την ώρα που η Ελλάδα καίγεται.
Αφ’ ετέρου δεν καταλαβαίνει την γελοιότητα του που αντί να δει τους υπόλοιπους δύο σε παραγωγική εργασία στα γραφεία, τους κυνηγά σαν την ερινύα στις καφετέριες.
Τρίτον, το να διατυμπανίζεις τα “κολλητηλίκια” με τον Σαμαρά, παραπέμπει σε εκβιαστές και λαμόγια αισχίστου είδους. Αλλά εξευτελίζει και τον ίδιον τον Σαμαρά που ανέχεται πολιτικά ασπόνδυλα μα παίζουν με τ’ όνομα του. Δηλαδή και η ΝΔ του Σαμαρά θα προβάλλει τους κολλητούς έναντι των αξίων; Ή μήπως θα δούμε λαμόγια σε γραφεία επιχειρηματιών να ζητούν χορηγίες επ’ ονόματι του Σαμαρά;
Καλά θα κάνουν λοιπόν οι άλλοι δύο να απομονώσουν τον γλοιώδη που νομίζει ότι ο κόσμος του Διαδικτύου είναι ηλίθιος, αλλά και ότι ο Ελληνικός λαός τρώει κουτόχορτο.
Αλλά και ο ίδιος ο Σαμαράς πρέπει τάχιστα να απομονώσει αυτές τις ελεεινές συκοφαντικές συμπεριφορές αφού είναι σίγουρο ότι δεν τις ασπάζεται.
Διαβάστε τώρα το άρθρο της γελοιότητας που είχαν και το θράσος να το σπαμάρουν:

Μιχελάκης, Γεροντόπουλος, Μουρούτης.. Το τρίο της επιτυχίας της ΝΔ στην επικοινωνία

Σε καφέ της περιοχής περί τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Συγγρού «συνελήφθησαν» τις προηγούμενες ημέρες ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Άκης Γεροντόπουλος και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του κόμματος Γιώργος Μουρούτης, να συζητούν και μάλιστα σε ευχάριστο κλίμα. Η τριάδα αυτή φαίνεται πως είναι ένας από τους ισχυρούς πόλους «εξουσίας» στη Συγγρού μια και τα τρία στελέχη, εκτός των άλλων βρίσκονται κοντά στον Αντώνη Σαμαρά τόσο πολιτικά όσο και προσωπικά, με πολύχρονη μάλιστα φιλία. Οι σχέσεις των τριών είναι πολύ καλές και όπως λένε όσοι δουλεύουν μαζί «η χημεία τους έχει δέσει», με αποτέλεσμα να υπάρχει θετικό αποτέλεσμα στον τομέα της επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που φαίνεται και στην πράξη.

Ως πηγή του σπαμ αναφέρεται κάποιο report24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών