Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 07, 2012

ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ… ΕΥΡΩΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΗ.ΜΑΡ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Αμέσως μετά την επίσκεψη του αρχηγού της ΔΗ.ΜΑΡ, Φ. Κουβέλη στις Βρυξέλλες, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους των διεθνών τοκογλύφων και τους διαβεβαίωσε ότι θα κάνει τα πάντα, ώστε να μην γίνουν νέες εκλογές (οι… κακές γλώσσες λένε πως πήρε το χρίσμα για να γίνει ο νέος Τσιριμώκος), το κόμμα του εξέδωσε μια δηλητηριώδη ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει τη… δυσαρέσκειά της για την αναβολή της δίκης του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής (με χαλκευμένες κατηγορίες από σταλινομπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ) και ζητά επιτακτικά να γίνει η δίκη την Δευτέρα:

"Ελπίζουμε να....
μην αναβληθεί εκ νέου τη Δευτέρα η δίκη του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, ο οποίος κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία. Η δίκη πρέπει να γίνει για να λάμψει η αλήθεια και να πληροφορηθούν οι πάντες ποιοί κρύβονται πίσω από τη Χρυσή Αυγή".

Πρόκειται βεβαίως για μια ωμή παρέμβαση στην ελληνική δικαιοσύνη, η οποία όμως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι είναι «ελαφρύτερη» από τις παρεμβάσεις που έκαναν οι ομοϊδεάτες του Κουβέλη όπου και όταν είχαν την εξουσία, π.χ. Στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου, στην Σοβιετική Ένωση του Στάλιν, στην Αλβανία του Χότζα, στην Καμπότζη του Πολ-Ποτ κ.τ.λ. Ας παρηγορηθούμε τουλάχιστον μ’ αυτό…
πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ και:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών