Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 07, 2012

Ο Βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς δήλωσε: "Στηρίζουμε το συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη που δέχθηκε πρώτος επίθεση...Αν τολμάει η Κανέλλη ας κάνει μήνυση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σε δηλώσεις του στο STAR ο συνυποψήφιος του Χρήστος Παππάς τόνισε πως πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι να καταδικάζει τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται και σημείωσε: «Στις μέρες που έρχονται θα μιλήσουν πολλοί για εμάς χωρίς εμάς. Τους καλούμε όλους να δουν προσεκτικά το βίντεο. Ο συναγωνιστής μας Ηλίας Κασιδιάρης δέχθηκε φραστική επίθεση, δέχθηκε ύβρεις. Βρισκόμαστε στο επίκεντρο των γνωστών τηλεοπτικών προβοκατόρων. Όχι μόνο εμείς αλλά ολόκληρος ο ελληνικός λαός».


Ο κ. Παππάς υποστήριξε στη συνέχεια ότι.....
το κόμμα του συμπαραστέκεται στον Ηλία Κασιδιάρη: «Για τον Ηλία Κασιδιάτρη, του συμπαραστεκόμεθα ηθικά είτε είναι υπόδικος είτε δεν είναι. Καλούμε την κ. Κανέλλη αν τολμήσει να κάνει μήνυση. Επίσης συμπαραστεκόμαστε ηθικά, και δεν εννοούμε την πράξη, στον συνέλληνα μας, τον 25χρονο φοιτητή, που στέρησε τη ζωή από τον αλλοδαπό ληστή και κατέστρεψε δυστυχώς και τη δική του. Δεν υπάρχει κράτος»

5 σχόλια:

  1. Στραβομαρα το νερο στη Δουρου και τις βρισιες δεν το ειδες;
    Μαζεψτε τον ψυχακια με τα τικ πριν σκοτωσει κανενα ανθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φασισταριά της αριστεράς αλωνίζατε για χρόνια. Κάντε υπομονή λίγο ακόμα...
      Υ.Γ. Γατάκι έγινε η Δούρου μετά το νερό που ήπιε...

      Διαγραφή
  2. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ!ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΨΕ.ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΟΤΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ.ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΟΤΑΝ Ο ΑΚΗΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ 120Ε,ΟΤΑΝ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΛΙΠΟΘΥΜΑΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ".ΝΑ ΤΗ ΒΡΑΣΩ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ! ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΤΣΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΔΙΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΣΗ (ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ). ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΤΙΜΗ Κ.ΡΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΔΙΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ? ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΑΙΡΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Κ.ΔΟΥΡΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η κοινοβουλευτικη κομματοκρατια των εβραιοκαπιτολοκουμμουνιστων φτανει στο τελος της ζητω η χρυση αυγη ζητω ο εθνικοσοσιαλισμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών