Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 07, 2012

Όλο το βίντεο της αισχρής επίθεσης των αναρχομπολσεβίκων στον Ηλία Κασιδιάρη και οι...επιπτώσεις

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟ ΚΚΕ και την ΑΡΙΣΤΕΡΑ (μέχρι το 2 λεπτό του βίντεο)
Προσέξτε από το 3:20 και μετά...
Ο Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) προκαλεί με προσωπική επίθεση προς τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής λέγοντάς του "Πήρες αναβολή;"...

Για όσους δεν γνωρίζετε ας δούμε τι γράφει ο ίδιος ο Κασιδιάρης για τη δίκη:
"Η δίκη μου αναβλήθηκε τελικώς για την ερχόμενη Δευτέρα λόγω παρέλευσης του ωραρίου. Το γεγονός έτυχε υπέρμετρης προβολής απ' όλα τα ενημερωτικά μέσα, παρ' όλα αυτά ουδείς είχε την ευθιξία να αναφέρει ότι η υπόθεση βασίζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ σε μία ψευδή κατάθεση υψηλόβαθμου στελέχους του Σύριζα, το οποίο έχει αντιστοίχως μηνυθεί από εμένα και σε σύντομο χρόνο πρόκειται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ληστεία, που φέρονται να διέπραξαν κάποιοι άγνωστοι δράστες, τους οποίους κατηγορούμαι ότι συνέδραμα, αφορούσε ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και όχι φυσικά κάποια τράπεζα, τομέα στον οποίο έχει διαπρέψει υιός ετέρου υψηλόβαθμου στελέχους του Σύριζα."
Και στη συνέχεια είναι η σειρά τη Κανέλλη..Προβοκάτορες και ψεύτες υπήρξαν οι Αριστεροί..; Τώρα θα αλλάξουν..;
Δείτε το βίντεο λοιπόν και σκεφτείτε....Η δική σας αξιοπρέπεια θα άντεχε τόση λάσπη, ύβρεις ακόμη και προπηλακισμό;

8 σχόλια:

  1. Βλεπω οτι η εισαγγελεας εδωσε αμεσως διαταγη να συλληφθει ο Κασιδιαρης για τους ΧΡΗΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΜΑΝΤΕΛΗ ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ Γ.Α.Π ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ και πολλους πολλους αλλους απο αυτα τα ρεμαλια τους κλεφτες τιποτα ακομα.Πιασανε τον Τσοχατζοπουλο και ΜΟΝΟ αυτος εχει φαει μιζες 300.000.000 καταλαβαινετε τι θα εχουν καταβροχθισει ολα αυτα τα γουρουνια.Οσο για την Κανελλη εχω να πω οτι οταν ανηκεις πιστευεις σε μια ιδεολογια πρεπει οι πραξεις και η ζωη σου να ακολουθουν και τα πιστευω σου...ακουσατε κυρια Κανελλη;;;;Γιατι λοιπον μενετε στην ΕΚΑΛΗ;;;;;ΓΙΑΤΙ στελνατε το παιδι σας στον σχολειο ΜΩΡΑΙΤΗ;;;;;;;;; ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑς ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ -ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ- ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ;;;;ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ για να γεννησει η γυναικα του πηγε στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΜΗΤΕΡΑ ΣΕ ΣΟΥΙΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ;;;;;;;;;;;;;ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ Η ΦΤΩΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΑΔΙΑΡΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ!!! ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΧΥΔΑΙΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ!! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΑΣ ΛΕΣΒΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ!!! ΗΤΑΝ ΣΕ ΝΟΜΙΜΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ!!! ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ?? ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΛΕΕΙ "ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ"??? Η ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΠΑΘΗΣ???ΡΕ ΟΥΣΤ!!!
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ IMAGE ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΟΕΚΠΟΜΠΕΣ,ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΑΣΤΟΥΛΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΕΣΤΟΙ,ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ "ΜΑΝΤΡΙ",ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ,ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΑΣ!!! ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ,ΣΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!!!
    ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!!! ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥΣ!!!
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!!!
    Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ=ΛΙΠΟΤΑΞΙΑ=ΠΡΟΔΟΣΙΑ=ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ!!!
    ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ,ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!! ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε Κασσιδιαρη,αφου σε περιμενουν στη γωνια -εσενα και ολη τη Χ.Α- τι τους κανεις τη χαρη και βγαινεις στα κωλοκάναλά τους? πιο φασισταρια απ'αυτους υπαρχουν? και τη χωρα ηδη τη φερανε 500χρονια πισω.Γραψτους στα παπ... σου!Ετσι κι αλλιως κανεις απ΄αυτους δεν εχει.Προδοτες ειναι ολοι τους.Κανενας απ'αυτους που κυβερνησανε δεν πρεπει να ειναι ελληνας πατριωτης.Κανενας δεν πρεπει να πηγε σ'ελληνικο σχολειο,κανενας δεν πρεπει να εχει δουλεψει, να εχει ενα ενσημο, κανενας δεν εχει περπατησει στους δρομους της Αθηνας- να δει το χαλι της-.Παγιδα σου στησανε και δυστυχως επεσες μεσα και επεσες μεσα γιατι εισαι ανθρωπος με "μπεσα"! Λιγοι σαν και σενα,δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΙΑ "ΑΒΥΣΣΟΣ"KAI OI ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ".ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΦΤΑΝΕΙ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ.ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ.
    ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι αυτοί που τρέμουν την οργή των ΕΛΛΗΝΩΝ καλά θα κάνουν να μαζευτούν σιγά-σιγά γιατί η περίοδος χάριτος τελείωσε. Μετά τα χαστούκια θα έρθουν οι γροθιές και οι κλωτσιές και μετά...
    Έλληνες ενωθείτε τα παράσιτα και τα μιάσματα μας έχουν πνίξει!! Να αγιάσει το χέρι του Ηλία Κασιδιάρη.. τον ψήφισα και είμαι υπερήφανος που το έκανα! Αυτό που έκανε θα το έκαναν τουλάχιστον 500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΑΡΔΟΝΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΤΣΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ 23ΧΡΟΝΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συγχαρητηρια στον Ηλια Κασιδιαρη που σε καθε του προβολη μας δικαιωνει για την ψηφο μας προς το προσωπο του.αλλωστε γιαυτο και ψηφισαμε ολοι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να σηκωσουμε κεφαλι με μπροσταρηδες τους εκλεγμενους μας βουλευτες.
    ηρθε η ωρα να σηκωσουμε αναστημα φιλοι μου καλοι και ολα αυτα ειναι ενας πολυ μικρος προλογος για το τι θα επακολουθησει απο δω και περα.(το ξερουν ολοι οι αλλοι γιαυτο και προσπαθουν να μας δυσφημισουν ομως απεναντιας μας διαφημιζουν,τους ευχαριστουμε).
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών