Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 16, 2012

Ξημερώνει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού

Λίγες ώρες πριν δώσουμε ακόμα μία μεγάλη μάχη, η οποία θα είναι κι αυτή νικηφόρα και πιθανότατα θριαμβευτική, ας αναλογιστούμε όλα αυτά που συνέβησαν τον τελευταίο καιρό και την προοπτική του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος για την Πατρίδα. Πριν ορμήξουμε με Πίστη και αυταπάρνηση στον πεδίο του πολιτικού στίβου, ας κάνουμε τον σταυρό μας να γεμίσει η ψυχή μας από τα Ιδανικά και τα κελεύσματα των ηρώων προγόνων μας και να δώσουμε τον τίμιο αγώνα για την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους κι από όλα τα λαμόγια που λυμαίνονται την Πατρίδα μας.
Για μας τους Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής ίσως το αποτέλεσμα να μην έχει σημασία παρά μόνο η μάχη για.....
τις Αξίες και τα Πιστεύω μας. Είτε 0,3% είτε 13% κερδίσουμε στις εκλογές, εμείς θα παραμένουμε πιστοί στον αγώνα. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όμως πως όσο περισσότερο μας αγκαλιάζουν οι συμπατριώτες μας και εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε μας, τόσο πιο μαχητικοί κι αδιαπραγμάτευτοι πρέπει να γινόμαστε για την σωτηρία της Πατρίδας. Πιο σύντομα απ΄όσο περιμέναμε θα κληθούμε από τον Λαό να ξεβρωμίσουμε τον τόπο και να παραδώσουμε την Ελλάδα στους Έλληνες!
Η Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα ευλογημένο από τον Θεό, όπως είπε κι ο Αρχηγός μας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος κι αυτό είναι μια πραγματικότητα, διαβάζοντας τα σημεία των καιρών. Με μοναδικό όπλο την...............

συνέχεια
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/jhmerwnei-h-chrush-augh-tou-ellhnismou#.T9yNZJh9YWg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών