Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 16, 2012

Επιστολή αναγνώστη στο blog μας.."Νιώθω υπερήφανος που ψήφισα και ψηφίζω Χρυσή Αυγή.."

Ναι ρε Ξανά και Ξανά ψήφο στην Χρυσή Αυγή!
 
Είμαι ένας άνθρωπος βαθιά πολιτικοποιημένος νέος  αλλά χωρίς εμπάθειες.Προέρχομαι από τα σπλάχνα της νέας Δημοκρατίας(ΜΑΚΙ),τηςπαράταξης και όχι του κόμματος.Θεωρούσα μέχρι πρότινος πως το κόμμα μου  έβαζε την πατρίδα  πάνω από όλα και για αυτό την στήριζα. Περίμενα την απαλλαγή από ότι σάπιο έφτασε την χώρα ως εδώ αλλά μάλλον έκανα λάθος. Αντί για αυτό αντίκρυζα ένα συνοθύλευμα από θείτσες,γραβατάκηδες και  γόνους . Ένας εσμός  απλών διεκπεραιωτών που ντρέπεται για τις ιδέες του. Και η νεολαία απλοί κλακαδόροι,γλάστρες στο πλάνο για τα δελτία των 8. Πουθενά δεν παραγώταν πολιτικός λόγος παρά ενοχικά σύνδρομα και κόμπλεξισμοί.
Το Μάιο σας στήριξα βουβά  θεωρώντας την απόφαση μου κάτι ριζοσπαστικό. Κάτι που έχει την δυνατότητα να... ξεριζώσει την πάλαι ποτέ μαρξιστική-νυν εκσυχρονιστική χούντα που διέλυσε τη χώρα. Αναφέρομαι σε αυτές τις άθλιες ελίτ-αλήτ που μισούν την ίδια τους την χώρα. Είμαι περήφανος για την ψήφο μου και που ξέφυγα από την ιδεολογική ύπνωση της δεξιάς παράταξης. Αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες  δεν το περίμενα. Κόμμα να μιλάει μόνο για Ελλάδα και αγώνες! Θέματα που συζητάγαμε με τους φίλους μου -σαν Κρυφό σχολειό -να βγαίνουν σε δημόσια διαβούλευση. Όπως τι πραγματικά  έκανε το ΚΚΕ κατά τον πόλεμο,αν υπήρχαν νεκροί μέσα στο πολυτεχνείο,και το τι έκανε η αριστερά για τον αγώνα της ΕΟΚΑ. Ο λαός θυμήθηκε την ιστορία του και από που κρατάει η σκούφια του. Είδαμε νέους να συζητάνε ιστορικά θέματα, πράγμα πρωτόγνωρο.Ξυπνήσατε μνήμες στους παλαιότερους και αφυπνίσατε την Νέα Γενιά. Να είναι περήφανη για το παρελθόν της-τι πιο αγνό- το μόνο από το οποίο μπορεί να αντλεί αυτοσεβασμό.
Το περιστατικό με τον συναγωνιστή  Ηλία δεν μου πολυάρεσε να πω την αλήθεια. Νομιζω ότι  έπρεπε να συγκρατηθεί απέναντι στα θρασύμια της αριστεράς.Αλλά φαντάζομαι τι ηρωίδα θα είχε γίνει η Κανέλη αν είχε γίνει το αντίθετο. Το τι θα ψηφίσω δεν χρειάζεται να σας το πω. Ναι ρε δημοκράταροι,  Χρυσή Αυγή ξανά και ξανά! Άλλωστε δεν σας πείραξε που ο Δελατόλλας πήρε την εισαγγελέα τηλέφωνο  λες και είναι τσιφλίκι του  η εισαγγελεία .Αλήθεια ξεχάσατε μήπως  το θεμελιώδη άρθρο του συντάγματος που αναφέρει πως η δικαστική εξουσία είναι ανεξάρτητη από τις άλλες δύο; Αλλά τι λέω πάντα έχετε δύο μέτρα και δύο σταθμά εσύ της αριστεράς και της προΣόδου όπως λέει ο σύντροφος σας ο Πανούσης.
Παιδιά της Χρυσής Αυγής σας θαυμάζουμε!Πρέπει να έχετε πολύ γερά στομάχια για να πολεμάτε ένα πολύ σάπιο μα βαθιά ριζωμένο σύστημα. Ξεσκεπάστε τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους.Σε πια γκρουπούσκουλα ήταν στα νιάτα τους και ποιους δυνάστες  θαύμαζαν. Αυτούς που οδήγησαν την μισή ανθρωπότητα στο σκοτάδι για  πολλές δεκαετίες.
.Ερχόμαστε λοιπόν και είμαστε χιλιάδες. Θα μας ακούσετε άλλωστε,θα τρέμει η γη..  

Ένας από τους 440.000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών