Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 16, 2012

Η ακραία χαλκευμένη πολιτική των ΜΜΕ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου.
Αμέσως μετά τις Εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και του εκλογικού αποτελέσματος που συντάραξε ολόκληρη την Ευρώπη, σπέρνοντας τον φόβο στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα των κερδοσκόπων-τοκογλύφων που προσπαθούν να μετατρέψουν σε προτεκτοράτο τους την πατρίδα μας,

Τα υποταγμένα στους νταβατζήδες του μεγάλου κεφαλαίου και της διαπλοκής, Ελληνικά ΜΜΕ της προπαγάνδας και της.... ευνουχισμένης ενημέρωσης του Ελληνικού λαού, έχουν αναλάβει εργολαβικά την ανασύνταξη του σάπιου πολιτικού κατεστημένου-συστήματος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
 Έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια κατατρομοκράτησης του Ελληνικού λαού για την έξοδο της χώρας από το ευρώ και την επιστροφή της στη δραχμή.
Μπροστάρηδες αυτής της εργολαβίας, όλοι οι μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι που «υπηρετούν» έναντι αδράς αμοιβής, ως μισθοφόροι, τα κατά καιρούς προστάγματα και τα συμφέροντα του συστήματος που προσδοκά αργά ή γρήγορα την επιβολή της νέας τάξεως πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης.

Έτσι, κατατρομοκρατούν και παραπληροφορούν ασύστολα τον Ελληνικό λαό.


Πρωτεύοντα ρόλο αυτής της εργολαβίας, παίζει ο τηλεοπτικός σταθμός «Mega» και ο «μεγαλοδημοσιογράφος» του, κ. Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος προβάλλει κάθε βράδυ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, συνεπικουρούμενος επάξια από την κ. Τρέμη, τον κ. Τσίμα και τον κ. Καψή, τις θέσεις της νέας τάξεως πραγμάτων και της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

 Συνεχίζει δε το έργο του, ο κ. Πρετεντέρης, κάθε Δευτέρα βράδυ μέσω της εκπομπής του «Ανατροπή», όπου έχει προσκεκλημένους όλους εκείνους τους πολιτικούς όλων των κομμάτων, οι οποίοι είναι οι εκλεκτοί του συστήματος.

Στις ημέρες μας, ο λαός μας έχει τελείως εξαθλιωθεί οικονομικά.
 Όμως, πρώτο μέλημα των συστημικών παπαγάλων δεν είναι, οι συνεχείς αυξήσεις του ΦΠΑ, η συνεχής επιβολή άδικων φόρων, τα χαράτσια μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, οι έκτακτες εισφορές στους μη έχοντες πολίτες μετά την δραστική μείωση του αφορολόγητου, το κλείσιμο μικροεπιχειρήσεων, η μείωση μισθών και συντάξεων, η περικοπή των δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματος αδείας, η αυξανόμενη ανεργία, ο υποσιτισμός των παιδιών μας στα σχολεία, η ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα, η αθρόα λαθρομετανάστευση και ο ανησυχητικός μεγάλος αριθμός αυτοκτονιών συμπολιτών μας.

Κύριο μέλημά τους, η προστασία του σαθρού και πεθαμένου πολιτικού συστήματος που κυβέρνησε επί 38 χρόνια την πατρίδα μας και επί της ουσίας τη διέλυσε. Σχεδόν, όλο το δημοσιογραφικό καστ, προπαγανδίζει καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ, υπέρ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, των κομμάτων δηλαδή, των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, της πολύχρονης δημαγωγίας και ξετσιπωσιάς, αναπαράγοντας τα τρομοκρατικά διλλήματα των Σαμαρά και Βενιζέλου.
 
Όμως, δεν διαπιστώσαμε να αντιδρούν, τα τουρκολάγνα Mega και ΑNT1, ο Alpha, και ο ΣΚΑΙ, οι κύριοι και κυρίες, Πρετεντέρης, Καψής, Τσίμας, Μάνεσης, Ευαγγελάτος, Τρέμη, Χούκλη και Κοσιώνη, όταν η κυβέρνηση Παπαδήμου στην τελευταία συνεδρίαση της Βουλής, την 10η Απριλίου 2012, βόλευε τους φίλους της, τους καναλάρχες – εκδότες, μέσω της ψηφίσεως του τελευταίου νόμου (Ν.4075, ΦΕΚ 89/11-Απρ-2012), πριν την προκήρυξη των εκλογών.

Συμπληρωματικά, η ισχύς του νέου νόμου δεν αρχίζει από την ημέρα δημοσιεύσεως στο ΦΕΚ (11/4/2012), αλλά έχει αναδρομική ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2010, όπως αναφέρεται στην παράγραφο 3 του άρθρου 33. Έτσι, σήμερα, όλες οι εισφορές τους θα καθορίζονται με βάση το Βασιλικό Διάταγμα του 1958 και θα είναι κατά πολύ μειωμένες!

Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζουν, πως όλους αυτούς ο λαός μας τους παρακολουθεί και τους κρίνει. Γιατί, το δικαίωμα των πολιτών για ενημέρωση, το μετέτρεψαν σε κατάχρηση και την είδηση την έκαναν παραπληροφόρηση. Βεβαίως, αυτό το ασύδοτο κράτος τους δίνει, δυστυχώς, αυτό το δικαίωμα.

 Όμως, δεν έχουν το ηθικό δικαίωμα με όσα γράφουν και λένε να δίνουν μαθήματα πατριωτισμού, ούτε βεβαίως μαθήματα νουθεσίας μας, πολύ δε μάλλον να μας υποδεικνύουν με την ακατάσχετη προπαγάνδα να ψηφίσουμε το κόμμα της αρεσκείας τους.

Γιατί, αυτοί ψηφίζουν τα κόμματα που θα τους εξασφαλίσουν τους παχυλούς μισθούς τους, σε αντίθεση με το μεγάλο μέρος των Ελλήνων που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και τα κόμματα αυτά δεν τους εξασφαλίζουν, πλέον, απολύτως τίποτε.

Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να σταθώ περισσότερο στον κ. Πρετεντέρη, που επανειλημμένως με έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν με τις νεοταξίτικες και νεοφιλελεύθερες θέσεις και απόψεις του.

Ο κ. Πρετεντέρης, όπως βεβαίως και όλοι οι προαναφερόμενοι γκλαμουράτοι δημοσιογράφοι, (Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ …ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΗΣ ΓΡΑΒΑΤΑΣ) μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και το μεγάλο ποσοστό που έλαβε από τον ελεύθερο και δημοκρατικό λαό της Ελλάδος, η «Χρυσή Αυγή», ξεκίνησαν μια αισχρή προπαγάνδα σπιλώσεως των αρχών και των θέσεων αυτού του κόμματος.

Παραγνωρίζουν, πως τη «Χρυσή Αυγή» την ψήφισαν 440.921 Συνέλληνες, δηλαδή ποσοστό 6,97% των έγκυρων ψηφοδελτίων της επικράτειας και πως κατέλαβε 21 έδρες στη νέα Βουλή των Ελλήνων. Από τη στιγμή, λοιπόν, που κανένας δεν αμφισβήτησε και δεν αμφισβητεί το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου 2012, το κόμμα αυτό είναι ή δεν είναι με τη θέληση του Ελληνικού λαού, κομμάτι της ενεργής πολιτικής ζωής του τόπου μας, με θεσμικό ρόλο, που απορρέει από τη λαϊκή εντολή;

Έχουν, λοιπόν, δικαίωμα αυτά τα σκύβαλα της δημοσιογραφίας να πλαστογραφούν τη θέληση του κυρίαρχου λαού μας και να χαρακτηρίζουν τρομοκράτες, παραβάτες, επικίνδυνους και ακραίους κάποιους που ψήφισαν οι Έλληνες πολίτες;
Νομίζουν, πως νομιμοποιούνται παίρνοντας την άδεια από τους αφεντάδες τους;

Ο κριτής όλων των μετεχόντων της πολιτικής είναι μόνο ο κυρίαρχος λαός που θα αποφασίσει εκ νέου στις 17 Ιουνίου 2012.

Βέβαια, δεν είναι χθεσινή η τακτική του κ. Πρετεντέρη και των υπολοίπων να προσπαθούν να περιθωριοποιήσουν όλους εκείνους που ενοχλούν τη νέα τάξη πραγμάτων και την παγκόσμια διακυβέρνηση.
 Σήμερα, είναι η «Χρυσή Αυγή», χθες ήταν ο «Συνασπισμός», το Κ.Κ.Ε και ο ΛΑ.Ο.Σ.
 Διαβάστε προσεκτικά τι ακριβώς έγραφε στην εφημερίδα «Το Βήμα», προ των εκλογών του 2007, ο κ. Πρετεντέρης, με τίτλο του άρθρου του, «Η απειλή των άκρων».


«Η δημοσκόπηση που δημοσιεύει σήμερα «Το Βήμα», επιβεβαιώνει ένα σταθερό εύρημα όλων των τελευταίων δημοσκοπήσεων. Ότι αργά αλλά σταθερά ενισχύονται τα ακραία ρεύματα στην Ελληνική πολιτική. Το ΚΚΕ, το ΛΑΟΣ και ο Συνασπισμός, υπερβαίνουν αθροιστικά το 13%, ενώ άλλες δημοσκοπήσεις τα έχουν καταγράψει να πλησιάζουν ακόμη και το 15%.... Τα ακραία ρεύματα διευρύνουν αριθμητικά την επιρροή τους, τη στιγμή που υιοθετούν μια όλο και πιο ακραία ρητορική. Με άλλα λόγια, είναι η πρώτη φορά από το 1974 που η άκρα Δεξιά και η άκρα Αριστερά είναι ταυτοχρόνως και τόσο ακραίες και τόσο υπαρκτές….»

Συνεπώς, κε Πρετεντέρη, εάν ο Συνασπισμός (σήμερα ΣΥ.ΡΙΖ.Α), το ΚΚΕ και ο ΛΑΟΣ είναι ακραία κόμματα, γιατί τους καλείτε επανειλημμένως στο δελτίο ειδήσεων και στη Δευτεριάτικη εκπομπή του «Mega»;
Ή μήπως, κατά τα πέντε τελευταία χρόνια, πρόλαβαν και απογαλακτίστηκαν της ακραίας ιδεολογίας τους;

Κε Πρετεντέρη, ασχολείστε ημέρες τώρα με τις σφαλιάρες στην κ. Κανέλλη και μας προβάλετε τον πολιτισμό που εσείς ονειρεύεστε.
Προφανώς δεν ενοχληθήκατε, με την προβολή της συμμετοχής ομοφυλόφιλων στο Athens Gay Pride, που ήταν υπό την αιγίδα του Δημάρχου Αθηναίων, που φανατικά στηρίξατε στη διεκδίκηση της δημαρχίας.

Δεν ενοχληθήκατε με την προβολή τούρκικων σαπουνόπερων (και από το κανάλι σας), ενώ ταυτόχρονα παρελαύνουν σαν αστέρες από τα κανάλια σας όλοι αυτοί οι πολιτικοί που είναι υπαίτιοι για το τέλμα το οποίο βρισκόμαστε .

Δεν βρήκατε δυο λεπτά να αφιερώσετε, στη δολοφονική επίθεση της Καισαριανής όπου στις 2 Ιουνίου, στις 4 τα ξημερώματα, αλλοδαποί κακοποιοί πυροβόλησαν εν ψυχρώ με καλάσνικοφ δύο αδέλφια, που πήγαν να τους αποτρέψουν από το να κλέψουν το αυτοκίνητό τους, από την πυλωτή της πολυκατοικίας τους.

Τελικά, κ. Πρετεντέρη, στην περίπτωσή μας ταιριάζει απόλυτα το: 
«Ουαί δε υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί»







Παναγιώτης Αποστόλου
Οικονομολόγος
egerssi@otenet.g

4 σχόλια:

  1. Δείτε τα ΦΕΚ για να καταλάβετε τι παίζετε.
    h--p://diaforos.blogspot.gr/2012/04/1958-2012.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μονιμες διακοπες στο μακρονησι πρεπει να πανε μαζι με τους πολιτικους και οι δημοσιογραφοι αυτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ .....ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ !!!!! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών