Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 14, 2012

2 νέες δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν την άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών..

Στη δημοσκόπηση της Kapa Research για το "ΒΗΜΑ" η Χρυσή Αυγή έρχεται 4ο κόμμα με μεγάλη άνοδο των ποσοστών της, χωρίς την αναγωγή..
Με αναγωγή τα ποσοστά της εκτινάσσονται στο 8,2%!!!!
Ενώ σε δημοσκόπηση για την.....
MRB που δημοσιεύεται στη "Real News" είναι 5ο κόμμα, ελάχιστα πίσω από τους Αν.Ελ. του Καμμένου..
Σε αυτή την περίπτωση το ανώτατο όριο των Ελλήνων Εθνικιστών είναι το 7%.

Και οι δύο δημοκσοπήσεις όμως (συν αυτή της Public Issue) επιβεβαιώνεται το...αυτονόητο!
Η Χρυσή Αυγή και το Εθνικιστικό Κίνημα καταφέρνουν απέναντι στη λάσπη και τη συκοφαντία, όχι απλά να επιβιώσουν, αλλά να γιγαντωθούν και να αποκτήσουν σκληρό πυρήνα ψηφοφόρων, που συνεχώς μεαλώνει.

7 σχόλια:

  1. Είναι φανερό πλέον ότι η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να έχει δυναμική και ανοδικές τάσεις και μετά τις εκλογές ...προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι πλέον τέταρτο κόμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη δημοσκόπηση της Kapa Research μόνο η Χρυσή Αυγή καταγράφει εντυπωσιακή αύξηση ποσοστών ενώ όλα τα άλλα κόμματα παρουσιάζουν κάμψη των ποσοστών τους (το απολιθωμένο κόμμα δεν "παίζει" πλέον στο πολιτικό σκηνικό οπότε δεν αξίζει καν να το αναφέρει κανείς...)
    Αλλά ακόμη και στη δημοσκόπηση της MRB η Χρυσή Αυγή έχει τη μικρότερη μείωση από όλα τα κόμματα (για το απολιθωμένο κόμμα ισχύει η ίδια παρατήρηση με πιο πάνω...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδιάβλητες θεσεις, ατομα με επαρκείς ρητορικές ικανότητες, δυναμικη κοινωνική παρουσία, εντιμότητα και ακαμψια στα ιδεολογικα ζητηματα.
    Αυτα να τηρήσει η Χρυση Αυγη και σε μερικα χρονάκια την Βλεπω κυβερνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μακάρι, γιατί δεν αντέχει άλλους πράκτορες ο τόπος...
      Μακάρι για μιά εθνική κυβέρνηση.

      Διαγραφή
  4. λίγο τσαμπουκά(με την καλη ενοια) ακόμα στους ακατοίκητους βουλευτές εκεί
    μέσα και πάμε για διψήφιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!! Το ΜΟΝΟ ΒΟΥΒΟ (απο πλευράς προβολής) και το ΜΟΝΟ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ κομμα στην ιστορία της Ελλάδος πάει από το καλό στο καλύτερο!! Τώρα που μπήκε στη Βουλή ΗΘΕΛΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ έπρεπε να προβάλλουν και τις απόψεις του!! Τώρα λοιπόν πάνε να το κόψουν κι αυτό!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.. ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!! ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ.. ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ.. ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ.. ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΜΑΣΩΝΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσο μεγαλωνουν τα ποσοστα της ΧΑ τοσο θα πλυθαινουν οι προβοκάτσιες και οι επιθέσεις απο τα μιντιακα ορφανα του Σταλιν.
    Αν και νομιζω οτι εχουν αρχισει να φοβούνται ιδιαιτέρως γιατι βλεπουν οτι αυτο πλεον δεν πιανει, η για την ακρίβεια πιανει μονον σε κατι κυράτσες που οτι ξερουν το ακουν απο την Τηλεοραση και αδυνατουν να το κρινουν, η τιποτα γιαγιάδες ανω των 80, που ισχυει το ιδιο σχεδον και γιαυτες.
    Το κακο με αυτην την κριση ειναι οτι εχουμε πολλους μεγαλους σε αυτην την χωρα που ο κοσμος να καει, αυτοι θα ψηφίζουν πασοκ Νδ, λογω γεροντικής άνοιας αντε και Συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών