Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 14, 2012

Αυτό τον πολυπολιτισμό ευαγγελίζονται οι "προοδευτικοί"..Πακιστανοί λαθρομετανάστες είχαν γεμάτο το ψυγείο τους με γάτες!!!!!!!

Πριν λίγο διάστημα σε έφοδο της Αστυνομίας στην Παροικιά της Πάρου σε σπίτι που διέμενε άγνωστος αριθμός Πακιστανών, οι Αστυνομικοί σοκαρίστηκαν όταν ανοίγοντας το ψυγείο των κακόμοιρων και δυστυχισμένων "αιτούντων άσυλο" αντίκρυσαν τη συντήρηση γεμάτη γάτες. Τόσο ασφυκτικά, όπως όταν παστώνουμε εμείς τις σαρδέλες (όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά)!

Τα δίποδα κτήνη δεν σεβάστηκαν ούτε τα δεσποζόμενα ζώα που ζούσαν σε αυλές και ήταν εξημερωμένα. Τα αδέσποτα τα έπιαναν στήνοντας καρτέρι θανάτου στους.... κάδους απορριμάτων του Δήμου όπου πήγαιναν τα κακόμοιρα μήπως βρουν τίποτα να φάνε, ή έξω από ψησταριές όταν αυτές έκλειναν και τα αδέσποτα τριγυρνούσαν μήπως βρουν κάτι φαγώσιμο πεταμένο.Περίπου το ίδιο διάστημα στην Παροικιά βρέθηκε ολόκληρη μαύρη σακούλα απορριμάτων γεμάτη μέχρι επάνω κρανία γάτων.

Τι θα γίνει πια με αυτά τα κτήνη που δεν σέβονται τίποτα;
Ώς πότε θα ανεχόμαστε τον πολυπολιτισμό τους;
Ως πότε θα ανεχόμαστε τις ΜΚΟ και το σύστημα που ευνοεί την παραμονή τους εδώ;

pentapostagma.gr

6 σχόλια:

  1. Ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ, και βεβαιος, οτι δεν υπάρχει απολύτως καμια περίπτωση να βγουν ,φυγουν, απελαθούν οι εισβολεις απο την χωρα, παρα μονον εαν γινει πολεμος και καταλαβουν την εξουσια ΕΛΛΗΝΕΣ, και εθνικιστες, το διεθνες καθεστως ως πρωτο , απολυτο και υστατο μέλημα του εχει την ΕΞΟΝΤΩΣΗ και εξαφανιση των Αριων ,Ευρωπαικων εθνων , απο προσώπου γης.
    Οποτε μην περιμένετε να γινει κατι αναίμακτα, η κατασταση μονον χειρότερη θα γινει και οχι καλυτερη, και οσο περνα ο καιρος τοσο χειροτερη θα γινεται ,απο ολες τις αποψεις ,συμπεριλαμβανομένων των "Ελληνοποιησεων" διαφόρων υπανθρωπων εισβολεων, που θα φουσκώνουν τα ποσοστα διαφορων εθνοκτονων εγκληματικων και ανθελληνικών εβραιομπολσεβικικων και εβραιοκαπιταλιστικων κομμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπαρχει και "καλος" "πολυπολιτισμος" δηλαδη?
    Η φυσις αποφάσισε τον διαχωρισμό των ανθρωπίνων και ημιανθρωπινων γενών, σε φυλες και εθνη.
    Εντος ενος εθνους οι "μειονότητες" εχουν τα εγγενή χαρακτηριστικά του ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΟΣ, και του ξενου σωματος, ενα μεγαλειώδες παραδειγμα ειναι οι γυφτοι.
    Γενικως, δεν υπαρχει μεγαλύτερο έγκλημα απο αυτο, αυτοι που ομιλουν περι "πολυπολιτισμου" σε φυσιολογικες και υγιείς εποχες θα ΚΥΝΗΓΙΟΝΤΑΝ απηνώς , ως προδότες και εγκληματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε ποιος θα τους διωξει βρε? ο Σαμαρας. Τελειωσε η ΕΛΛΑΔΑ ,το πειραμα των τουρκων επιασε .Σε 30- 40 χρονια θα εχουμε ισλαμικο νομο και θα ειμαστε μειονοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε 30-40 χρονια οπως παμε αν δεν αλαξει κατι θα τρωμε και εμεις σκυλια και γατες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνω αγαπητε, ο Ελλην δεν ειναι ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ, οτι και να γινει δεν προκειται ποτε να γινουμε ουτε γυφτοι ουτε Πακιστανο, εκει θα μιλησει το αιμα.

      Διαγραφή
    2. ναι συμφωνο...περισσότερο για πλακα το έγραψα...
      αλλα αν δεν αφυπνιστούμε όλη...δεν μας βλέπω καλά..

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών